Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κάηκαν σπίτια σε Βαρυμπόμπη – Αδάμες – Συγκλονιστικές εικόνες

20:19 3/8/2021 - Πηγή: Sportime

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Αρκετά είναι τα σπίτια που δυστυχώς παραδόθηκαν στη «μανία» της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη και τις Αδάμες.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η ένταση της φωτιάς είναι τόσο μεγάλη και τα «μέτωπα» τόσα πολλά που παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες από την πυροσβεστική δεν κατέστη δυνατό να μην καούν σπίτια. LIVE

ενημέρωση για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Περιουσίες «παραδόθηκαν» στις φλόγες και δυστυχώς μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν στάχτη. Τουλάχιστον δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, προς το παρόν.

Η φωτιά έφτασε στην «καρδιά» της Βαρυμπόμπης και όπως φαίνεται και από τα παρακάτω βίντεο από την πλατεία της περιοχής, καίγονται σπίτια.

Στο σημείο δεν υπήρχε κανένα πυροσβεστικό όχημα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αχαρνών, ο οποίος απηύθυνε δραματική έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Όπως μετέδωσε το OPEN στην Βαρυμπόμπη το πύρινο μέτωπο πέρασε μέσα από αυλές και επιχειρήσεις αφήνοντας πίσω της στάχτες. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από την καμένη Ferrari η οποία στάχτη.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάηκε και μία μεγάλη αποθήκη μεγέθους 1.000 τ.μ. στο αεροδρόμιο του Τατοϊου.

Ανάλογο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στον οικισμό Αδάμες που βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά κοντά στην Εθνική Οδό.

Και εκεί σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες και επίσης οι κόποι μιας ζωής καταστράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά με τις εικόνες να συγκλονίζουν.

Τραγικά πρόσωπα βεβαίως οι κάτοικοι που έβλεπαν τα σπίτια τους να καίγονται χωρίς να μπορούν να τα κάνουν τίποτα για να τα σώσουν…

Δείτε παρακάτω σχετικά βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Εκκενώνονται Άνω Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Φασιδέρη Μορτέρο

Βαρυμπόμπη: Δείτε το βίντεο με τις εκρήξεις

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά» – Ακυρώνεται η σημερινή γιορτή στα Σεπόλια

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα