Φώτης Ιωαννίδης: Θέλει η Σπόρτινγκ, αλλά ο Παναθηναϊκός…

12:05 4/5/2024 - Πηγή: Sportime

Φώτης Ιωαννίδης: Πάνε δύο καλοκαίρια που άνοιξε η γραμμή επικοινωνίας που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την αφετηρία έκανε ο Αντράζ Σπόραρ που θεωρητικά ήρθε για να καλύψει την ανασφάλεια που έβγαζε ο (τότε) άγουρος Ιωαννίδης και την συνέχεια έγραψε η πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Εφεξής, το μοναδικά email που αλλάζουν αμφότερες οι ομάδες είναι για τις δόσεις αποπληρωμής των μεταγραφών που

έχουν πραγματοποιηθεί!

Μέχρι που έφθασε η ώρα τα δύο μαγαζιά να έρθουν ξανά σε contact με αφορμή τον Φώτη Ιωαννίδη! Έναν παίκτη που η Σπόρτινγκ έχει προκρίνει στην short list της για διάδοχο του Βίκτορ Γιόκερες (40 ήδη γκολ φέτος, 100 μύρια η ρήτρα αποδέσμευσής του), αλλά ακόμη απέχει παρασάγγας από το «θέλω» του Παναθηναϊκού.

Φώτης Ιωαννίδης: Αυτό είναι το πιο πιθανό για το μέλλον του!

Μπορεί η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» να έκανε αναφορά για αξιώσεις 20 μυρίων από το «τριφύλλι» για την παραχώρηση του κυρίου που φέτος αριθμεί 23 γκολ/9 ασίστ σε 43 αγώνες, αλλά δεν ανέφερε πως το πακέτο της Σπόρτινγκ για την εν λόγω θέση δύσκολα να ξεπεράσει τα 12-13 μύρια!

Και μάλιστα αυτά σε βάθος 3ετίας. Και μάλιστα ακόμη και αν πουλήσει τον σούπερ σταρ της φέτος στο ποσό της ρήτρας!

Μέχρι νεοτέρας, η Σπόρτινγκ είναι η πιο «ζεστή» θεωρητικά ομάδα για τον Φώτη Ιωαννίδη που έχει κάνει το ανάλογο ρεπορτάζ για την δυναμική/προοπτική των επίδοξων πρωταθλητών Πορτογαλίας.

Μέχρι νεοτέρας, όμως, η προοπτική της τζίφρας του αρχηγού του «τριφυλλιού» στην ανανέωση/αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό φαντάζει η πιο ρεαλιστική πιθανότητα της επόμενης μέρας του! Αυτά…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα