Γεννάνε και τα κοκόρια του Γιάννη Αλαφούζου

Γεννάνε και τα κοκόρια του Γιάννη Αλαφούζου καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης βάζει υπεραξία με γκολ και εμφανίσεις όπως αυτή με τους Γάλλους.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε… φεγγάρι, πράγμα που επαληθεύτηκε και στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία, όπου ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σημείωσε ένα υπέροχο one touch γκολ.

Αυτές

οι εμφανίσεις, σε αυτό το επίπεδο με αυτούς τους αντιπάλους και ειδικά όταν συνοδεύονται και με γκολ εκτοξεύουν την αξία ενός παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Έτσι, η ήδη σε ανοδική τάση αξία του Φώτη Ιωαννίδη με αυτή την εμφάνιση αναμένεται να πάρει και άλλο… μπουστάρισμα.

Γεννάνε και τα κοκόρια του Γιάννη Αλαφούζου

Με αυτά και με τ’ άλλα, ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει να… γεννάνε και τα κοκόρια του, όπως λέει και ο σοφός λαός, αφού ένα περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού οδεύει προς limit up.

Εκτός των άλλων, στον Παναθηναϊκό νιώθουν δικαιωμένοι για τα… γέλια που έβαλαν μόλις είδαν την προσφορά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία ήθελε με οκτώ εκατ. ευρώ να πάρει τον Ιωαννίδη και μάλιστα από τον Ιανουάριο.

Ίσως κάπου στη Φρανκφούρτη ετοιμάζουν το επόμενο email προς τον Παναθηναϊκό, με τρία τέσσερα εκατ. ευρώ παραπάνω στην ποσφορά τους η οποία ούτε τότε είναι βέβαιο πως θα γίνει δεκτή από τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Αυτός δεν υπολογίζεται

Ο Χουάνγκ Νο2 που κάνει πράγματα και θαύματα με την Εθνική Κορέας με αξία μόλις 1 εκατ. ευρώ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα