Για αλλαγή του καιρού προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου – Τι εννοεί (vid)

Αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη (8/11) σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο Σάκης Αρναούοτογλου και η ΕΜΥ.

Έτσι λοιπόν αύριο (8/11) θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί, όμως θα έχουμε μια νέα κακοκαιρία το Σάββατο (11/11) και την ερχόμενη Δευτέρα (13/11).

Είναι χαρακτηριστικό

ότι ο μετεωρολόγος της κρατικής τηλεόρασης γράφει στο προφίλ του στο Facebok: «Πόσες φορές, πόσο και που θ’ αλλάξει ο καιρός το επόμενο πενθήμερο? Πότε και πόσο αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας και ποιες περιοχές αφορά αυτή τη πτώση?».

Για την Τετάρτη (7/1) η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το πρωί στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, από τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, από τις απογευματινές ώρες στη δυτική Στερεά, τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το βράδυ στη Θεσσαλία. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα σταματήσουν.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Από εκεί και πέρα οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικά και τη Μακεδονία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 6 μποφόρ.

Τέλος η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 23 με 25 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου».

Ο Σάκης Αρναούτογλου για την πρόγνωση του καιρού

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα