Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

F1 Alex Albon:   Ο Alex Albon εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με ορισμένα σχόλια που διαβεβαίωναν ότι η σεζόν του 2024 δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον.

Αργά αλλά σταθερά, αυτή η σεζόν του 2024 οδεύει προς την αδιαίρετη κυριαρχία του Max Verstappen , αν αυτό δεν συμβαίνει ήδη. Απλώς κοιτάξτε τα δύο πρώτα Grand Prix που διαγωνίστηκαν (Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία), όπου ο τρεις φορές βασιλεύων παγκόσμιος πρωταθλητής φαινόταν ανέγγιχτος. Ορισμένοι ήδη συμφωνούν ότι αυτή η καμπάνια υπόσχεται να είναι μια από τις πιο βαρετές των τελευταίων ετών. Μια άποψη, ωστόσο,

που δεν την μοιράζονται όλοι και ιδιαίτερα εντός της μάντρας όπως ο Alex Albon .

Ο πρώην συμπαίκτης του οδηγού της Red Bull , ο Βρετανός γνωρίζει ότι ο Max Verstappen βρίσκεται σε άλλο πλανήτη αυτή τη στιγμή. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους με 36 νίκες στους τελευταίους 46 αγώνες. Αυτή τη σεζόν έχει ήδη αναλογία 100% και κανείς δεν φαίνεται κοντά να τον σταματήσει. Αλλά για τον Alex Albon, η σεζόν είναι κάτι πολύ περισσότερο από την κυριαρχία του Batavian.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 Alex Albon:  Ένα ανασυγκροτημένο σφιχτό πλέγμα στη Formula 1 εξασφαλίζει τον Άλμπον

Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από τον οδηγό της αυστριακής ομάδας η μάχη είναι σκληρή, ειδικά στη μέση του πακέτου όπου συχνά δεν έχει μεγάλη σημασία. Κατά κάποιον  τρόπο, είναι λίγο κρίμα να βλέπεις σχόλια για τον Max και πώς είναι μια βαρετή σεζόν, γιατί δεν είναι καθόλου, τουλάχιστον από την άποψή μου . επισημαίνει ο οδηγός της Williams κατά την εμφάνισή του στο podcast της F1 , Πέρα από το Πλέγμα .

Γιατί αν τον βγάλεις από την εξίσωση, έχεις ένα από τα καλύτερα πλέγματα,  τα πιο σφιχτά πλέγματα που έχουν δει ποτέ στη Formula 1. Και ακόμα κι αν συμπεριλάβεις τον Max, εξακολουθεί να είναι το πιο σφιχτό πλέγμα στη Formula 1.

F1 Alex Albon:  Είναι δύσκολο με την έννοια ότι είναι ο ηγέτης, και όλοι είναι επικεντρωμένοι στον ηγέτη. Πίσω, ο αγώνας είναι πολύ έντονος. Στο Μπαχρέιν σταματήσαμε δύο γύρους πολύ νωρίς στον αγώνα και χάσαμε 6 θέσεις, ήμουν 11ος και τελικά κατάφερα να τερματίσω 15ος . Άρα είναι πολύ σφιχτό . » Μια ομιλία που ακούγεται. Πράγματι, στο Μπαχρέιν, για να πάρουμε το ίδιο παράδειγμα με αυτόν, οι 20 οδηγοί διατήρησαν το 1”048 κατά τη διάρκεια του Q1. Έτσι, δεν υπάρχει τόσο μεγάλο κενό στη μέση του πακέτου και όλοι προχωρούν από χρόνο σε χρόνο. Από την άλλη, δεν είναι βέβαιο ότι ο Alex Albon θα καταφέρει να πείσει τον κόσμο γιατί μπροστά, ο Max Verstappen συνεχίζει να σκοτώνει το σασπένς λίγο περισσότερο κάθε Σαββατοκύριακο.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Χίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής ΝαυτιλίαςΠαπαλεξανδράκης Piaggio Vespa Aprilia Gillera στο Motor FestivalH Nissan Χαλκιάς στο 22o Motor FestivalΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα