Γιουνγκ Μπόις – Μαν. Γιουνάιτεντ: Εισβολή οπαδού με… τούμπες στη Βέρνη (VID)

Είχαν που είχαν τα προβλήματά τους οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κρατήσουν το 1-1 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, είχαν να αντιμετωπίσουν και… ενδιαφέρουσες εισβολές οπαδών.

Στο 78ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1, και λίγο πριν η Βέρνει πάρει φωτιά με τη νίκη των γηπεδούχων, ένας οπαδός την είδε… Jimmy Jump και περνώντας τους άντρες σεκιούριτι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί άρχισε τις τούμπες, με τον σκηνοθέτη της μετάδοσης να μην ζουμάρει πάνω στον οπαδό, καθώς πλέον είναι ρητή

η εντολή της UEFA να μην προβάλλονται τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

Ωστόσο, ο εισβολέας πρέπει να ήταν… γάτα στα πλάνα, καθώς έκανε την είσοδό του, την ώρα που η κάμερα δεν μπορούσε να αφήσει το πλάνο που είχε επιλέξει για να δείξει μια εκτέλεση φάουλ των παικτών της Γιουνάιτεντ.

Έτσι λοιπόν, μπήκε στο γήπεδο και με σπριντ προσπαθούσε να αποφύγει τους άντρες σεκιούριτι που συνεχώς τον καταδίωκαν. Τελικώς, έπειτα από αρκετές φούρλες, τον έκαναν τσακωτό και τον συνόδευσαν εκτός γηπέδου. Το ματς συνεχίστηκε και η Γιουνγκ Μπόις έφτασε στη μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Σιεμπατσό!

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα