Γρίφος η 11αδα του Λουτσέσκου για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Ποιοι είναι οι σίγουροι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ σήμερα στις 20:30 στον Πειραιά με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μεσοβδόμαδους και άκρως σημαντικούς αγώνες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προετοιμάζει τα πλάνα του με ερωτηματικά.

Η τελευταία επίσκεψη του δικεφάλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, συνοδεύτηκε με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ποντάρει σε παρόμοια εμφάνιση

των παικτών του.

Πρωτίστως όμως, τον ενδιαφέρει η ουσία και αυτήν επιζητά από την αρχική 11αδα που ετοιμάζεται να παρατάξει απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Η επιλογή της όμως, μόνο εύκολη δεν είναι κάτι που φάνηκε και τις προηγούμενες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ιώσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Για μόλις 3η φορά τη φετινή σεζόν.

Γρίφος η 11αδα του Λουτσέσκου για το ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ – Ποιοι είναι οι σίγουροι

Κάπως έτσι, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η κατάρτιση του τρόπου με τον οποίον θα παραταχθεί στο Φάληρο η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ένας γρίφος.

Αν κάποιοι τη δεδομένη στιγμή θεωρούνται σίγουροι στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι Κοτάρσκι, με τον Μπάμπα στα αριστερά και τους Κουλιεράκη – Κεντζιόρα στα στόπερ.

Εκτός από τους παραπάνω, θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν επίσης ο Τάισον στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Μουργκ σε ρόλο επιτελικού μέσου και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο δεξί φτερό, με τον Σέρβο να επιστρέφει και πάλι ως βασικός.

Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά, με τους Σάστρε, Ότο και Βιεϊρίνια να διεκδικούν θέση στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ στη μεσαία γραμμή, ούτε ο Μεϊτέ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος.

Τέλος και όσον αφορά την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ, ο Μπράντον Τόμας και ο Σαμάτα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο χωρίς να υπάρχει κάποιο φαβορί.

Όλα τα ερωτηματικά που φαίνονται να υπάρχουν στα σχέδια του Λουτσέσκου, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

Θυμηθείτε όλα όσα είχαν γίνει στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Φάληρο:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα