Η Elodie και ο Andrea Iannone ερωτευμένοι στο St. Moritz πριν την μεγάλη επιστροφή στο WSBK το 2024

WSBK Andrea Iannone: Η τραγουδίστρια Elodie και ο καλός της κάνουν διακοπές στο βουνό με μερικούς φίλους. Ο Iannone και η Elodie ξεκουράστηκαν μετά από μια αρκετά έντονη περίοδο για τον τραγουδιστή του “ A fari extinguishi “, πρωταγωνιστή κάποιων sold-out συναυλιών, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο πολύ γεννήθηκε ο πρώην σταρ της Amici για να βρίσκεται στην κορυφή μιας σκηνής. .

Μόλις σταμάτησε να παίζει το ρόλο της ποπ σταρ,

η 33χρονη έκανε μικρές διακοπές στο βουνό με την Andrea Iannone , στο πλευρό της οποίας η Elodieεντοπίστηκε από τους παπαράτσι στο Saint Moritz κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με φίλους, μεταξύ των οποίων η Barbara Berlusconi και ξεχώρισε ο σύντροφός της Lorenzo Guerrieri.

  

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Για την περίσταση, το απροσδόκητο κουαρτέτο επέλεξε το διάσημο (και πολυτελές) εστιατόριο Langosteria, το οποίο έχει γίνει πλέον πραγματικό must για όλους τους σταρ που περνούν από την περιοχή.

Συνδεδεμένοι από το καλοκαίρι του 2022, η Elodie και ο φίλος της περνούν κάθε ελεύθερη στιγμή μαζί εδραιώνοντας ένα ειδύλλιο στο οποίο λίγοι θα στοιχημάτιζαν αρχικά. Πριν από την ιστορία με τον Iannone, η τραγουδίστρια των Red Light είχε μάλιστα συνδεθεί για δύο χρόνια με τον ράπερ Marracash , τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του βίντεο “Margarita”, ο οποίος στη συνέχεια ξεκίνησε μια ιστορία που έκανε τους θαυμαστές να ονειρεύονται.

trovate qualcuno che vi guardi come Iannone guarda Elodie (onesta anche io la guarderei così) pic.twitter.com/jgcIc8peM1

— claudia (eIodie’s version ) (@lifeasalemonade) September 28, 2023

WSBK Andrea Iannone: ELODIE ΚΑΙ ANDREA IANNONE, ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

WSBK Andrea Iannone: Μόλις τελείωσε η περιοδεία της, η τραγουδίστρια απόλαυσε λίγες μέρες χαλάρωσης μαζί με τον αναβάτη του SBK, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να διασκεδάσει στο Motocross και να προπονηθεί για την επιστροφή του το 2024

Andrea Iannone – Επιστρέφει στους αγώνες με δορυφορική Ducati στα WSBK το 24 Andrea Iannone – Το comeback στην ενεργό δράση είναι γεγονός

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Ο τετραετής αγωνιστικός αποκλεισμός -λόγω χρήσης αναβολικών- του Andrea Iannone ολοκληρώθηκε, με τον Ιταλό να επιστρέφει στους επαγγελματικούς αγώνες μοτοσυκλέτας το 2024 αγωνιζόμενος για την GoEleven Ducati στο WorldSBK.

Την περασμένη Τρίτη στη δοκιμή της Jerez, συμπλήρωσε 26 γύρους στη σέλα του Panigale V4 R, με τον καλύτερο χρόνο γύρου του Iannone να ήταν στα 1’41.922 δευτερόλεπτα. Μιλάμε για τον 11ο ταχύτερο της ημέρας, αλλά με τη βροχή να ακυρώνει το απογευματινό session.

Μια αγωνιστική επιστροφή αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά, αφού έγραφε “I’m back” στο κράνος του και τερμάτισε έξι δέκατα πίσω από τον Nicolo Bulega, την πλησιέστερη Ducati σε αυτόν.

Ο Iannone δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Βγήκα από το pitlane για να οδηγήσω μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα και αυτό είναι ένα πολύ καλό συναίσθημα για μένα. Κρίμα για τον καιρό, αλλά σε κάθε περίπτωση, ένιωθα πολύ άνετα με όλους, στο paddock και ειδικά με την ομάδα.

WSBK Andrea Iannone: Εδώ στο γκαράζ, η αίσθηση είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι σήμερα είναι λίγο από όλα, λίγο μπερδεμένο! Μετά από πολύ καιρό, επέστρεψα και η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή. Στη Jerez, στον πρώτο γύρο, σκέφτηκα ΄΄ουάου, για άλλη μια φορά είμαι σε αυτή την πίστα!’’. Οι πρώτοι πέντε γύροι ήταν απλώς διασκεδαστικοί. Θα δούμε τον καιρό και την κατάσταση της πίστας. Το πιο σημαντικό τώρα είναι ότι είμαστε εδώ και έχουμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε. Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα.»

Συζητώντας για φιλοδοξίες, πιθανές και ευχάριστες εκπλήξεις, ο «The Maniac» είπε: «Έχουμε πραγματικά μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλω να επιστρέψω, αλλά θέλω να προσπαθήσω να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να πετύχω αυτά τα αποτελέσματα και θέλω να προσπαθήσω να φτάσω στην κορυφή. Σε κάθε περίπτωση, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Όλοι είναι κοντά, αλλά νομίζω για εμάς και το πρώτο τεστ, είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Η μοτοσυκλέτα με εντυπωσίασε από τη θετική πλευρά, καθώς και τα ελαστικά. Είναι φιλικά. Ένιωσα πού είναι τα όρια των ελαστικών και της μοτοσυκλέτας και νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό σημείο».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα