Η ΑΕΚ με 11άδα γεμάτη εκπλήξεις από Αλμέιδα

19:44 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ δίνει τον πρώτο δικό της τελικό. Στα προηγούμενα ντέρμπι, οι αντίπαλοι ήταν που έπρεπε να κερδίσουν. Με τον Ολυμπιακό τα κατάφερε. Η ΑΕΚ νίκησε. Με τον Παναθηναϊκό όχι. Ο αντίπαλος νίκησε και έμεινε μέσα στο παιχνίδι της Super League. Η ομάδα του Αλμέιδα

είναι αυτή που πρέπει να κερδίσει με τον ΠΑΟΚ

Η 11άδα με τον ΠΑΟΚ ήταν ενδιαφέρον γρίφος. Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι. Οι περισσότεροι που είναι στον πάγκο. Θα είχε ενδιαφέρον αν θα έπαιζε ο Ελίασον. Παίκτης που πάντα με τον ΠΑΟΚ κάνει καλά παιχνίδια. Ο Ελίασον ξεκινά. Και θα πάει αριστερά στα εξτρέμ. Η 11άδα της Ένωσης όμως έχει εκπλήξεις.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες, που είναι ντεφορμέ. Αλλά παίζουν. Ο Γκατσίνοβιτς. Και μάλιστα πίσω από τον επιθετικό, με τον Τσούμπερ να μένει στον πάγκο. Μέσα και ο Σιμάνσκι, που δεν ήταν καλός ούτε με Παναθηναϊκό ούτε με Ολυμπιακό. Ο Γιόνσον στον πάγκο.

Το άλλο εντυπωσιακό η άμυνα. Πάλι δεν αλλάζει. Ίδια 4άδα σε 8 ημέρες. Καμία φρεσκάδα, θα φανεί στην ένταση του αγώνα αν θα το πληρώσει ή όχι η ΑΕΚ.  Ο Λιούμπισιτς να σημειωθεί πως έμεινε εκτός αποστολής και μάλιστα σπίτι του γιατί είναι άρρωστος. Ο κροάτης έχει ίωση. Η μη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σήκωσε πολλή συζήτηση. Τελικά το έχει η ποδοσφαιρική του μοίρα. Δεν παίζει ούτε σε αυτό το ντέρμπι.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία.

Στον πάγκο θα είναι οι Θεοχάρης, Σιντιμπέ, Κάλενς, Γιόνσον, Τσούμπερ, Μάνταλος, Πόνσε, Αραούχο, Φερνάντες.

ΕΔΩ η 11άδα του ΠΑΟΚ!

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα