Η ΑΕΚ με βασικούς Λιούμπισιτς, Μουκουντί στην Κύπρο

Η ΑΕΚ για να τιμήσει τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά και για να δει ο Αλμέιδα ορισμένα πράγματα δίνει το φιλικό στην Κύπρο. Η υποδοχή στην αποστολή ήταν εντυπωσιακή, ούτε μια στιγμή έως και τη σέντρα, τα μέλη της δεν έχουν αισθανθεί πως είναι εκτός έδρας.

Κάθε φιλικό έχει και ουσία. Η ΑΕΚ παίζει απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και ο Αλμέιδα εν όψει των πλέι οφ

στο πρωτάθλημα, περνά από το μικροσκόπιο του αγωνιστικά ζητήματα. Οι διεθνείς δεν είναι λίγοι, οι Έλληνες, ο Λιβάι Γκαρσία, ο Πινέδα, ο Κάλενς, ο Γκατσίνοβιτς, ο Σιμάνσκι ανάμεσά τους.

Αλλά και όσοι έχουν απομείνει για τις προπονήσεις, δείχνουν να ανεβάζουν στροφές. 

Το πόσο ενδιαφέρον έχει για τον Αλμέιδα και το σταφ του το φιλικό φαίνεται και από την 11άδα. Ο Μουκουντί για πρώτη φορά μετά τις 21 Δεκεμβρίου και το 2-2 με τον Πανσερραϊκό θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Έστω σε φιλικό. Στο βασικό σχήμα και ο Λιούμπισιτς, μια καλή ευκαιρία και για τον κροάτη να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στον πάγκο μένει ο Πόνσε και ξεκινούν μπροστά τόσο ο Σέρχιο Αραούχο και ο παροπλισμένος εδώ και καιρό, Φαν Βέερτ. Επίσης θα έχει ενδιαφέρον πως θα συμπεριφερθεί αγωνιστικά και ο Πισάρο που μετά από καιρό θα πάρει αρκετά λεπτά. Η συζήτηση για τον μεξικανό έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

Η 11άδα του Απόλλωνα Λεμεσού: Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Σέλβικ, Εκπολό, Σάντος, Γιούρσεβιτς, Κολ, Αρτεάν, Βαλμπουενά, Κρμέντσικ, Μπακένγκα.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μήτογλου, Μουκουντί, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Φερνάντες, Πισάρο, Αραούχο, Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο είναι οι Γκίνης, Θεοχάρης, Πήλιος, Ραντόνια, Γεμπόα, Λαμαράνα, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον, Πόνσε, Ζίνι.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα