Η ΑΕΚ βρήκε τον αντί-Αραούχο

08:57 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ φυσικά και έχει επικεντρωθεί στο πως πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που το έχει χάσει μέσα από τα χέρια της έως τώρα. Την ισοπαλία να κράταγε στην Τούμπα, τώρα το μόνο που θα ένοιαζε τον Αλμέιδα και τους παίκτες του θα ήταν η φιέστα με τη Λαμία.

Πάντως, ότι και να γίνει με τη Super League, το καλοκαίρι

θα είναι ιδιαίτερα δραστήριο για την ΑΕΚ.

Θα φύγουν παίκτες και θα έρθουν παίκτες. Και μάλιστα σε κομβικές θέσεις. Από τις πλέον σημαντικές, απόλυτα με το πλάνο του Αλμέιδα είναι φυσικά αυτή πίσω από τον επιθετικό.

Εκεί δηλαδή που πέρυσι ο Αραούχο ήταν εκπληκτικός και έδειξε πόσο πολύτιμος είναι με την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολο έως απίθανο να μείνει ο «Τσίνο». Δε φαίνεται πως πλέον μπορεί να αντέξει σε αυτούς τους ρωμιές. Legend της ΑΕΚ, δεδομένα.

Η επιλογή που θα πρέπει να κάνει ο Αλμέιδα θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη σεζόν αλλά και τη μετέπειτα πορεία της Ένωσης.

Πάντως, συζητιέται έντονα πως έχει βρεθεί παίκτης που έχει κάνει κλικ στον προπονητή της ΑΕΚ. Πως μπορεί να καλύψει με την ένταση που θέλει τη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον όταν το θέμα τρέξει περισσότερο. Αν και το μάρκετ αργεί να ανοίξει, οι ομάδες λογικό είναι να έχουν κάνει τις πρώτες επαφές τους. Δεν κλείνονται εύκολα αυτές οι συμφωνίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα