Η αλήθεια για Μπακασέτα και Λουτσέσκου – Τι παίζει με Ατζούν!

Πολλές αποκαλύψεις και αυτό το Σάββατο έχουν τα Παρασκήνια του Sportime, όπου έχουν την τιμητική τους οι Μπακασέτας, Λουτσέσκου και φυσικά Ατζούν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αφού ο Τάσος Μπακασέτας είναι αυτή τη στιγμή το πιο… καυτό όνομα στη χώρας μας και στη Stoiximan Super League.

Ο Έλληνας επιθετικός και αρχηγός της Εθνική Ελλάδας, φήμες αναφέρουν ότι και ο Παναθηναϊκός

αλλά και η ΑΕΚ τον κοιτάζουν, με τους… πράσινους να είναι πιο μπροστά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όλα αυτά, αμέσως μετά την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ από την ομάδα της Αθήνας, κάτι που μας δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ωστόσο θα πρέπει να κρατάμε αρκετά μικρό καλάθι στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που θα πρέπει να ξεπεραστούν για να δούμε μία τέτοια κίνηση να παίρνει σάρκα και οστά.

Από κει και πέρα, το μεγαλύτερο θέμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, δεν είναι άλλο από την παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμφωνήσει όπως όλα δείχνουν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αν και μέχρι τώρα δεν έχει μπει η υπογραφή του.

Αυτό είναι άλλωστε που παίζει και το κύριο ρόλο, αφού αν δεν υπάρξει υπογραφή τότε δεν υπάρχει και οριστική συμφωνία.

Τι γίνεται και έχει αργήσει να μπει η τζίφρα, άραγε;

Τέλος, πάμε στον Ατζούν Ιλιτζαλί που όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ήταν ο άνθρωπος που μπήκε στη μέση για να κλείσει ο Γιάννης Αλαφούζος, τον Φατίχ Τερίμ.

Έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αρχίσει και… ζεσταίνεται όσον αφορά την επιχειρηματική ανάμιξή του με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μην ξεχνάμε άραγε ότι το ενδιαφέρον του άρχισε από τον Ατρόμητο και στη συνέχεια υπήρξαν και πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Βόλο.

Πού βρίσκονται όμως οι συζητήσεις που έχει κάνει ο Mr. Survivor και ο Αχιλλέας Μπέος; Ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας του Βόλου;

Όλες οι λεπτομέρειες και οι αποκαλύψεις, αναλυτικά στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα