Η ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάνταλου

ΑΕΚ και Πέτρος Μάνταλος θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Σε μια κίνηση που φαινόταν πως θα γίνει αλλά ίσως όχι τόσο άμεσα, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Το συμβόλαιο του Μάνταλου ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024. Παρόλα αυτά, ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Μάνταλος θα παρέμενε στην Ένωση. Έτσι κι έγινε έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο  32χρονος άσος είχε φτάσει 2-3 φορές κοντά ώστε να αποχωρήσει από

την ΑΕΚ, ωστόσο, αυτό δε συνέβη. Δεν είναι μυστικό πως με την παρουσία του Ματίας Αλμέιδα έχει αλλάξει και το στάτους του στο ρόστερ της ομάδας. Ο Μάνταλος που έχει αποφορτιστεί από την στιγμή που άφησε και το περιβράχιονιο, έχει βρει την αγωνιστική του θέση. Θέση που έψαχνε καιρό στην ΑΕΚ, σίγουρα από το 2018 και έπειτα.

Η φετινή είναι η 10η διαδοχική σεζόν για τον Πέτρο Μάνταλο με τα κιτρινόμαυρα. Συμφώνησε με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2013, όταν αυτή αγωνιζόταν ακόμη στην 3η κατηγορία και φόρεσε τη φανέλα της ένα χρόνο αργότερα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 332 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 62 γκολ και 95 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, του Πρωταθλήματος το 2018 και του νταμπλ το 2023.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάνταλου για ακόμα δύο χρόνια είναι η αρχή για μια σειρά θεμάτων που έχει η ΑΕΚ. Λήγουν κι άλλα συμβόλαια που σίγουρα θα πάρουν σειρά συζητήσεις. Όπως π.χ. του Βίντα. Πρόσφατα σχετικά εξάλλου είχε ανανεωθεί και η συνεργασία με τον Σιμάνσκι, ο οποίος είναι στο στόχαστρο ομάδων, κυρίως, από την Bundesliga.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα