Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτές κάνουν μήνυση στην Ισμήνη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της με τα επόμενα επεισόδια να συναρπάζουν.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα δούμε πάρα πολλά με την Ισμήνη να βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται από τις μέχρι πρότινος συνεργάτιδες της.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτές κάνουν μήνυση στην Ισμήνη

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Ισμήνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια μεγάλη δυσκολία που θα την ξαφνιάσει καθώς θα απογοητευτεί

έντονα από τις μέχρι πρότινος εργαζόμενες στην επιχείρηση της.

Πιο συγκεκριμένα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, η Ισμήνη δεν θα πιστεύει στα μάτια της όταν θα δει την Αντωνία και την Αλκμήνη να πιάνονται στα χέρια και να πλακώνονται μπροστά της.

Αυτό το περιστατικό φαίνεται πως θα είναι και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι αλλά και την υπομονή της, γεγονός που θα την οδηγήσει να της απομακρύνει από την επιχείρηση, απολύοντας και τις δύο!

Όμως, οι δύο γυναίκες θα αφήσουν σύντομα την όποια κόντρα τους και γεμάτες από θυμό θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να εκδικηθούν την Ισμήνη.

Έτσι, έχουν ως στόχο να την σύρουν στα δικαστήρια προκειμένου να επιστρέψουν πίσω στα πόστα τους. Αυτό θα κάνει έξαλλη την Ισμήνη που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με μια μήνυση!

Δείτε το trailer από επεισόδιο της Παρασκευής:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικές εξελίξεις-Απόπειρα αυτοκτονίας για τη Χάιδω!

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα πιάνει στα πράσα τη φουρνάρισσα με εργάτη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρχίζει τις κατάρες τον Στάθη μέσα στη φυλακή!

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα ανεβάζει το αδιανόητο στα social media

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα