Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Αθηνά – Τζον!

Καταιγιστικές εξελίξεις έχουμε στη σειρά «η γη της ελιάς» με τα επόμενα επεισόδια να έχουν έναν γάμο που μάλλον κάποιοι περιμένουν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για την άκρως πετυχημένης σειρά του MEGA, όπου βλέπουμε ότι ο Τζον αρχίζει και… διαβάζει πολύ καλύτερα τα συναισθήματα του.

Πηγαίνει στην Αμερική λόγω της υγείας της κόρης του και εκεί καταλαβαίνει ότι του λείπει πολύ η Αθηνά και δε θέλει να ζει μακριά της.

Έτσι αφού τελειώνει με όσα έχει να κάνει, επιστρέφει στη Μάνη και αποφασίζει να της μιλήσει και επισημοποιήσουν

τη σχέση τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Τζον… πέφτει στα γόνατα και της κάνει πρόταση γάμου και παράλληλα της μιλάει για όσα αισθάνεται και την αγάπη που τρέφει για εκείνη και όσα θέλει να περάσουν μαζί.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτή είναι η απάντηση της Αθηνάς!

Η Αθηνά γοητεύεται ιδιαίτερα από την τρυφερή του εξομολόγηση και θέλει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με τον Ελληνοαμερικανό, ωστόσο γνωρίζοντας την έντονη αντίδραση που πρόκειται να έχει η κόρη της, η Φιλιώ, σε έναν επικείμενο γάμο, προσπαθεί να καθυστερήσει την απάντησή της.

Εν τω μεταξύ, το κοριτσάκι ήδη βλέπει με πολύ αρνητικό μάτι τη σχέση του ζευγαριού και μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι της Μαργαρίτας εξαιτίας του Τζον. Συγχρόνως, εκείνος ζητάει από τη σύντροφό του να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν μαζί στην Αμερική.

Η Αθηνά, όμως, επιθυμεί πρώτα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με τη Φιλιώ. Έτσι, πηγαίνει και τη βρίσκει στο σπίτι της ξαδέλφης της και της επισημαίνει ότι εκείνη ήταν, είναι και θα είναι πάντα η προτεραιότητα της ζωής της.

Την ίδια στιγμή, σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά στην πρόταση γάμου του Τζον, τον οποίο εγκρίνουν ως μελλοντικό σύζυγό της τόσο η Μαρία όσο και η Μαργαρίτα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος από το MEGA-Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο

Survivor 14/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor spoiler 14/2 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα