Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Αντωνία – Ο Ορέστης σώζει Άννα και Πότη

Πολλά αναμένεται να δούμε στη σειρά «η γη της ελιάς», με τα επόμενα επεισόδια της να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση.

Μιλάμε φυσικά για την άκρως πετυχημένη σειρά του Mega, που από την περσινή σεζόν έχει… χτίσει το δικό της κοινό, που την απολαμβάνει.

Τι θα δούμε όμως στη συνέχεια της; Αρχικά λοιπόν ο Πότης θα εξαφανιστεί μαζί με την Άννα, κάτι που θα φέρει πολύ μεγάλη αναστάτωση στους φίλους τους.

Έτσι κάνουν ό,τι μπορούν για να τους βρουν, ενώ αρχίζει και έρευνα, προκειμένου να έχουν κάποιο νέο,

ωστόσο τίποτα δε λειτουργεί.

Όσο νυχτώνει τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, ενώ κανείς δε γνωρίζει ότι ο Πότης και η Άννα βρίσκονται στη βραχονησίδα και η κατάσταση τους είναι πολύ σοβαρή.

Μάλιστα η κόντρα μεταξύ τους δεν αργεί να ξεσπάσει αφού η Άννα χρεώνει την κατάληξη της βαρκάδας στον Πότη και οι καβγάδες του ζευγαριού δεν έχουν σταματημό.

Την ίδια ώρα η Αρετή συνεχίζει να ξεσπαθώνει με την υπόθεση της Αριάδνης και του Στάθη, ενώ ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία πως η κόρη τους αποφάσισε να μείνει στη Μάνη.

Ο Λυκούργος ανοίγει την καρδιά του και εκμυστηρεύεται στην Μαργαρίτα πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και τη συμβουλεύει να προστατεύσει τη Θεοδώρα από πιθανές απογοητεύσεις.

Ο Μάνος μπαίνει εγγυητής στο δάνειο που παίρνει ο Στάθης, προκειμένου να αγοράσει κτήματα με ελιές. Η Αντωνία κάνει ένα παρασκευαστικό λάθος και η Ισμήνη την απολύει.

Τέλος, ευτυχώς θα έχουμε καλά νέα, αφού έπειτα από πολύωρες έρευνες, ο Ορέστης εντοπίζει την Άννα και τον Πότη σε δραματική κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Η γη της ελιάς: Πρωταγωνίστρια ρίχνει το Instagram με τις αναρτήσεις της (pics)

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μιλτιάδη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αθηνά και Μαρίνα – Ανατροπή για την Ιουλία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα