Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή καλύπτει το έγκλημα της – Αυτή θα την ξεσκεπάσει

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή και η αγωνία κορυφώνεται ενόψει της καθηλωτικής συνέχειας με τα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση και στη συνέχεια της σειράς, μια βόμβα θα πέσει στην ιστορία καθώς η Δαμιανή καλύπτει το έγκλημα της, χωρίς να λογαριάζει σε μια αποκάλυψη.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή καλύπτει το έγκλημα της – Αυτή θα την ξεσκεπάσει

Στα επόμενα επεισόδια της

συγκλονιστικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Δαμιανή θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς η ζωή της θα ανατραπεί και πάλι.

Πιο συγκεκριμένα, η Δαμιανή καταφέρνει να καλύψει το καινούριο της έγκλημα απ’ όλους, όχι όμως κι απ’ την Ρηνιώ που θα υποψιαστεί την ενοχή της.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος με τον Μιχαήλ συγκλονίζονται απ’ τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους, αλλά είναι ανήμποροι πλέον ν’ αντιδράσουν.

Παράλληλα, ο Αντρέι ζητάει τη συνδρομή του Δραγουμάνου για ν’ αντιμετωπίσει τους Γερακάρηδες, ενώ ο Μισέλ με τη Σκεύω και τα παιδιά της ετοιμάζονται να το σκάσουν.

Τέλος, ο Τζανής με τους Γερακάρηδες έχουν κάνει μια μεγάλη συμμαχία και εντοπίζουν τη Θεοφανώ και το μωρό, που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας: 

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Ήρθε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης-Αντιμέτωπες Κυπριανή και Θεοφανώ!

Η Μάγισσα: Ο Σπήλιος θα δολοφονήσει την Θεοφανώ με στημένο ατύχημα

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ανακαλύπτει που είναι ο Τζανής

Η Μάγισσα: Οι Γερακάρηδες πιάνουν όμηρο τη Θεοφανώ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα