Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ συναντά τη μητέρα της – Δαμιανή και Πολυξένη την απειλούν

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί το νέο δυνατό project μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που έχει καταφέρει ήδη να παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή prime time.

Η Μάγισσα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση, αν όχι η μεγαλύτερη και συνεχίζει το δικό της ταξίδι στην τηλεθέαση και έως τώρα εντυπωσιάζει.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ συναντά τη μητέρα της – Δαμιανή και Πολυξένη
την απειλούν

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας του ANT1, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Τηλέραμα και ο δημοσιογράφος Γρηγορης Μέλας, η Θεοφανώ θα βρεθεί και πάλι απέναντι σε Δαμιανή και Πολυξένη.

Ο λόγος είναι πως η Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποια είναι η δύναμη που κρύβει μέσα της. Ξέρει ότι δεν έχει κάτι κακό μέσα της, όμως δεν είναι βέβαιη για αυτό.

Για αυτόν τον λόγο θα πάει άμεσα στην σπηλιά που την είχαν βρει μωρό και μάλιστα ζητά από την Σιμώνη να τη συνοδεύσει μέχρι εκεί προκειμένου να ανακαλύψει τα κρυμμένα μυστικά.

Εκεί όμως θα γίνει κάτι το μοναδικό καθώς θα μπει μέσα της το πνεύμα της μητέρας της με την Σιμώνη να μην πιστεύει στα μάτια της.

Την ίδια ώρα όμως, Δαμιανή και Πολυξένη την απειλούν καθώς πλέον γνωρίζουν και έχουν σκοπό να την βγάλουν μια για πάντα από τη μέση.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Ο Τζανής παντρεύεται και η Μεταξία τρελαίνεται-Εκδίκηση για το παράνομο ζευγάρι

Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Μάρκος σε μια συζήτηση που θα αλλάξει όσα ξέραμε

Η Μάγισσα: Δαμιανή – Πολυξένη σχεδιάζουν το τέλος της Θεοφανώς

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βλέπει το τέλος του Μάρκου

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα