Η Σασουόλο πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής και η Γιουβέντους το γκολ της χρονιάς!

Τρομερό ματς είχαμε στη Serie A, εκεί που η Σασουόλο υποδέχεται τη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πάρουν νωρίς… κεφάλι στο σκορ με τον Αρμάν Λοριαντέ στο 12’.

Η Γιουβέντους, προσπάθησε να πιέσει και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αφού ο Ματίας Βίνια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αυτογκόλ στο 21ο λεπτό.

Ωστόσο η Σασουόλο δεν

είχε πει την τελευταία της λέξη στο ημίχρονο και στο 41’, ο συνήθης ύποπτο, Ντομένικο Μπεράρντι σκόραρε και έστειλε την ομάδα του μπροστά με 2-1 στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η «Γηραιά Κυρία» συνέχισε να έχει την κατοχή, ωστόσο δεν έκανε τις καθαρές φάσεις για γκολ.

Ο Φεντερίκο Κιέζα όμως στο 78’ βρήκε τον τρόπο και ισοφάρισε ξανά και έδωσε νέο νόημα στο παιχνίδι για τα υπολειπόμενα λεπτά.

Η Σασουόλο κάπου εκεί αποφάσισε να τελειώσει το παιχνίδι και ο Πιναμόντι στο 82’ έκανε το 3-2, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τη Γιουβέντους, που είχε ελάχιστο χρόνο για να αντιδράσει.

Το… κερασάκι στην τούρτα όμως ήρθε στις καθυστερήσεις, εκεί που ο Φεντερίκο Γκάτι, πέτυχε το αυτογκολ της χρονιάς, όταν αποφάσισε να δώσει τη μπάλα στον Σέζνι, τον οποίο δεν είχε δει έξω από την εστία του, με αποτέλεσμα απλά να τον πλασάρει.

Δείτε το αυτογκόλ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασουόλο, Γιουβέντους,sasouolo, giouventous