Η συνάντηση Τερίμ με Αλαφούζο και το πλάνο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Συνάντηση στην Πόλη με τον Φατίχ Τερίμ, τα Χριστούγεννα, είχε ο Γιάννης Αλαφούζος σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να γίνει η τελική επαφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Τούρκο τεχνικό και ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αντί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αποχωρεί.

Από τη στιγμή που ο Αλαφούζος αποφάσισε να προχωρήσει σε διαζύγιο με τον Σέρβο τεχνικό μετά από 2,5 χρόνια, κατέληξε στον Τερίμ, θεωρώντας πως είναι η

καλύτερη επιλογή, έστω κι αν «τσέκαρε» και 1-2 άλλες περιπτώσεις, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες.

Όσον αφορά τη συνάντηση των δύο ανδρών στην Κωνσταντινούπολη ο Αλαφούζος τόνισε οτι θέλει έναν προπονητή για τον Παναθηναϊκό για μεγάλο χρονικό διάστημα, που θα τον στηρίξει και όχι απλά για να «βγάλει» τη χρονιά και μετά «… βλέπουμε». Μεταξύ άλλων εξήγησε στον Τούρκο τεχνικό που κατέληξε σε εκείνον καθώς θέλει έναν έμπειρο τεχνικό, με υψηλές παραστάσεις και πνεύμα νικητή.

Από την πλευρά του ο Τερίμ φέρεται να δήλωσε σίγουρος για τη δουλειά του, εκφράζοντας την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα από φέτος, κάτι που ουσιαστικά θα σημάνει αυτομάτως και τη συνέχεια στη συνεργασία των δύο πλευρών, πέραν της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Κάπως έτσι αναμένεται οι δύο πλευρές να υπογράψουν συμβόλαιο για τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

Εξάλλου μέσα στον Παναθηναϊκό υπήρχαν «φωνές» που έλεγαν ότι δεν θα πρέπει να αποχωρήσει τώρα ο Γιοβάνοβιτς, αλλά να αναμένει να δει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, αλλά και τα αποτελέσματα κατά τον Ιανουάριο (μεταξύ άλλων υπήρχαν και τα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό).

Εν τέλει ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ αποφάσισε η αλλαγή αυτή να γίνει τώρα,«… προτού να είναι αργά», βλέποντας όλο αυτό το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο τριφύλλι με τις ήττες από Άρη, Ατρόμητο και φυσικά τον οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Παναθηναϊκός – Φατίχ Τερίμ

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα