Καυστικός Αντώνης Καρπετόπουλος – Δεύτερη φορά μπηχτές για το πως έχασε η Λαμία από την ΑΕΚ (vid)

Αρκετή συζήτηση έγινε για τον ματς ΛαμίαΑΕΚ στο MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα Live, όπου ο Αντώνης Καρπετόπουλος πήρε θέση.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση αυτή άρχισε από την επιλογή που έκανε η Λαμία

να ξεκαθαρίσει ότι ο Τσιλούλης δεν πρόκειται στα playoffs να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτό σύμφωνα με κάποιους στο πάνελ, θεωρείται αλλοίωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, αφού αφήνεις έναν πολύ καλό παίκτη εκτός με την Ένωση, αλλά θα τον βάλεις με όλους τους άλλους.

Εκεί πήρε το λόγο ο Αντώνης Καρπετόπουλος και τόνισε ότι συμβαίνουν αυτά όταν μία ομάδα παίρνει έναν παίκτη από μία άλλη, ωστόσο ο σωστός τρόπος είναι να ενημερώνονται όλοι με ανακοίνωση και όχι όπως έγινε την προηγούμενη φορά.

Κάπου εκεί πέρασε και στο παιχνίδι, λέγοντας ότι ακόμα και η παρουσία του Τσιλούλη, δε θα άλλαζε το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Λαμία, με την πρωταθλήτρια να κάνει μία… εκδρομή σύμφωνα με τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, άφησε αιχμές για τον τερματοφύλακα της Λαμίας, τονίζοντας ότι αν υπήρχε ένας κώνος στη θέση του, θα είχε κάνει κάποια καλύτερη επέμβαση. Σίγουρα πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ένα ματς το οποίο μπορεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα, ειδικά με όσα έχουν γίνει ανάμεσα στους δύο τον τελευταίο καιρό.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος πετάει τις σπόντες του για τα όσα γίνονται σε αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε τα όσα είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα