Γι’ αυτό έριξε… άκυρο σε Φλαμένγκο και Γουότφορντ ο Μαρτίνς

Το περάσαμε λίγο λάιτ το θέμα Φλαμένγκο και Μαρτίνς. Δεν αδικώ κανέναν. Λογικό ήταν, μέσα στην ανακατωσούρα των πανηγυριών και μέσα στην «ασφάλεια» της ανανέωσης του Πορτογάλου, να περάσει στα ψιλά. Δεν ήταν όμως έτσι.

Οι Βραζιλιάνοι ήταν σοβαροί, υπαρκτοί για τον Μαρτίνς. Δεν ξέρω αν είχαν τον τεχνικό του Ολυμπιακού στην κορυφή της λίστας τους, αυτό που εγγυώμαι όμως είναι πως αν δεν υπήρχαν τα 4 εκατ. ευρώ του buy

out στο συμβόλαιο του – ύστερα από την πρόσφατη επέκταση του – τότε θα συζητούσαμε σήμερα σε τελείως άλλο πλαίσιο.

Και μιλάω πάντα από την πλευρά της «Φλα», η οποία όσο δεν βρίσκει τεχνικό μην αποκλείσετε να χτυπήσει ξανά την πόρτα. Λεφτά, έχει. Απλώς, λογικό για κάθε club είναι να επιδιώκει το λιγότερο δυνατό κόστος.

Και ειδικά όταν στοχεύει και σε έναν προπονητή ο οποίος δεν πετάει την σκούφια του. Κάθε άλλο. Ο Μαρτίνς παραμένει 101% προσηλωμένος στον Ολυμπιακό.

Ενδεικτικό άλλωστε ότι πρόσφατα τον πλεύρισαν ρωτώντας τον να τον δουλέψουν στην Γουότφορντ, η οποία δίνει μάχη παραμονής στην Πρέμιερσιπ και χτες απέλυσε τον προπονητή της (Νάιτζελ Πίρσον).

Παρότι η Αγγλία και τα σαλόνια της είναι όνειρο ζωής για τον Μαρτίνς, αρνήθηκε να δώσει το ok προκειμένου το όνομα του να πέσει στα υπ’ όψιν του αγγλικού συλλόγου.

Και μη βιαστείτε να πείτε, δεν είχε πιθανότητες. Είχε. Και το ήξερε…

Το άρθρο Γι’ αυτό έριξε… άκυρο σε Φλαμένγκο και Γουότφορντ ο Μαρτίνς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα