Καιρός – Αρνιακός: «Αρχή καλός μας χρόνος» με συννεφιά και βροχές στις 2 Ιανουαρίου

23:43 1/1/2024 - Πηγή: Sportime

Καιρός: Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το νέο έτος στη χώρα με τον αίθριο καιρό, τον ήλιο και τις ήπιες θερμοκρασίες να επικρατούν σε όλη την Ελλάδα την Πρωτοχρονιά.

Η δεύτερη μέρα του χρόνου όμως δε θα έχει την ίδια εξέλιξη, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός στο δελτίο καιρού του ΑΝΤ1.

O

μετεωρολόγος, γνωστός για τα «ποιηματάκια» του, έκανε το καλύτερο ποδαρικό για το 2024 με τα πρώτα του λόγια να κλέβουν τις εντυπώσεις. «Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά με ήλιο, σύννεφα, νοτιά – κι αρχή καλός μας χρόνος, μα με βροχούλες όμως», είπε ο Τάσος Αρνιακός προϊδεάζοντας για το τι θα δούμε στις 2 Ιανουαρίου.

Ομίχλες αναμένονται το πρωί και το βράδυ στα μέρη επιρρεπή στην υγρασία. Οι νεφώσεις θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα και θα είναι παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές αλλά και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα νότια, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο και 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους  14 με 15 βαθμούς κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16-18 βαθμούς κελσίου ενώ στα νησιά τους 18 με 20 βαθμούς κελσίου.

Δείτε αναλυτικά πως θα εξελιχτεί ο καιρός την Τρίτη 2/1:

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα