Καλάθι του Πάσχα: Πότε ξεκινάει η εφαρμογή του – Αυτά τα προϊόντα θα περιλαμβάνει

11:48 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Πολύ κοντά βρισκόμαστε πλέον στο Πάσχα με την κυβέρνηση ήδη να έχει αρχίσει να σκέφτεται την εκκίνηση για το «Καλάθι του Πάσχα».

Αυτό θα έρθει να πάρει τη θέση από το «Καλάθι της Σαρακοστής» και αναμένεται να βοηθήσει τους πολίτες που έχουν ανάγκη, ρίχνοντας τις τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Φυσικά θα παραμείνουν τα βασικά που υπάρχουν πάντα, από τότε που θεσπίστηκε το «Καλάθι του Νοικοκυριού», αλλά θα προστεθούν μερικά ακόμα που έχουν να κάνουν με την εποχή.

Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει

τα παραδοσιακά κρέατα για το Πάσχα, αρνί, κατσίκι, τσουρέκια καθώς επίσης και τα σοκολατένια αυγά η τιμή των οποίων έχει αυξηθεί λόγω της αύξησης της τιμής του κακάου.

Καλάθι του Πάσχα: Πότε θα αρχίσει το βοήθημα!

Σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι τώρα, το Υπουργείο Ανάπτυξης σκέφτεται να κάνει την εκκίνηση του στις 24 Απριλίου και μέχρι να τελειώσει το Πάσχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σκέψη και για το «Καλάθι του νονού», το οποίο όπως είναι λογικό θα περιλαμβάνει πασχαλινά παιχνίδια και λαμπάδες για να εξοπλιστούν οι νονοί.

Ακόμα δεν είναι τίποτα όμως σίγουρο γι’αυτό, αφού πρώτα η κυβέρνηση χρειάζεται να κάνει την έρευνα της, για να δει αν μπορεί να ισχύσει το μέτρο.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα