Καλάθης: «Παίζουμε τρομερό μπάσκετ»

Η Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο ήταν… ασυγκράτητη τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στα παιχνίδια της Euroleague, σ’ αυτό το γεγονός αναφέρθηκε ο Νικ Καλάθης.

H Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ τον μήνα Ιανουάριο, τόσο στην λίγκα ACB όσο και στην Euroleague τα πήγε… άριστα. Καθώς σημείωσε το απόλυτο σε εννέα αναμετρήσεις της. Για το γεγονός αυτό μίλησε στην «Mundo Deportivo» ο Νικ Καλάθης.

Ο

πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε: «Νομίζω ότι παίζουμε απίστευτο μπάσκετ! Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Σαν ομάδα, χρειαζόμασταν έναν μήνα σαν αυτόν! Είναι καλό ότι οι περισσότεροι παίκτες έχουν επιστρέψει. Πλέον περιμένουμε μόνο τον Βίκτορ Κλαβέρ».

Ενώ στην συνέχεια είπε: «Είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε όπως πρέπει στα κρίσιμα σημεία της χρονιάς. Με την ομάδα που έχουμε, είναι πολύ εύκολο για μένα να παίζω στην Μπαρτσελόνα. Μου πήρε κάποιο διάστημα μέχρι να προσαρμοστώ, από τη στιγμή που δεν είχα αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με κάποιον από τους συμπαίκτες μου. Χτίζουμε καλή χημεία και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

NBA Top 10: Tο «buzzer beater» του Λίλαρντ και η διπλή φάση του Γιάννη

Αρζόγλου: «Άν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Το άρθρο Καλάθης: «Παίζουμε τρομερό μπάσκετ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα