Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ένα deal που άφησε Μάντζιο και… Μορόν χαρούμενους

18:46 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επέστρεψε στα μέρη μας και είναι ο ορισμός του Value for money. Ο Άρης κατάφερε με αυτή την κίνηση να καλύψει όλες τις πλευρές. Τον Ιρανό που ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα, τον Άκη Μάντζιο, αλλά και τον Λορέν Μορόν!

O Ακης Μάντζιος δεν ήθελε να «κάψει» τον Μορόν σε καμία περίπτωση. Με τον Ισπανό θέλει να πορευτεί έως το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, δεν γινόταν

μόνο με αυτόν. Αυτός ήταν και ο λόγος που αξίωνε ένα ανταγωνιστικό back up όπως ο Ανσαριφάρντ. Ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης είναι πλέον πολύ πιθανό να διανύσει όλο τον δρόμο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπορεί τον τελευταίο χρόνο στην Ομόνοια να ΄χε χάσει το touch με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ο ρόλος του συμπληρωματικού φορ ακόμη και όταν ήταν στον Ολυμπιακό «κούμπωνε» ιδανικά στο profile του. Επιπρόσθετα, είναι ποδοσφαιριστής που η αξία του και το πόσο μπορεί να προσφέρει δεν αμφισβητείται.

O 34χρονος Ιρανός στράικερ είναι παίκτης που ξέρει να πλασάρει το «εγώ» του στην αντίπαλη περιοχή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως ήρθε κάνοντας haircut σε απολαβές και φυσικά είναι δίπλα στην οικογένειά του. Κοινώς, όλοι happy…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα