Καρπετόπουλος: Ξεπάτωμα στους παίκτες του Παναθηναϊκου και όχι στον Τερίμ (vid)

11:00 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Τα όσα είδε στο ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ σχολίασε με πολύ καυστικό τρόπο ο Αντώνης Καρπετόπουλος, όπως άλλωστε κάθε φορά στο MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα Live.

Ο γνωστός δημοσιογράφος απασφάλισε όταν η συζήτηση έφτασε στο ντέρμπι της «Λεωφόρου» και έριξε όλο

το φταίξιμο της ήττας στους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά τόνισε ότι ο Φατίχ Τερίμ είχε σκεφτεί πολύ τον αγώνα και πώς θα τον παίξει, ενδεχομένως πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Επέλεξε να βάλει σωστά τον Κώτσιρα για να μπορέσει να κόψει το παιχνίδι του Τάισον, ενώ έκανε κάτι που δε συνηθίζει και έβαλε τον Σπόραρ δίπλα στον Ιωαννίδη, για να μην είναι μόνος του ο Έλληνας επιθετικός.

Καρπετόπουλος: Έχει παίκτες πρωταθλητές ο Παναθηναϊκός;

Ωστόσο ο Αντώνης Καρπετόπουλος δεν ήθελε να σταθεί στον Τούρκο προπονητή, που είχε τεράστια ευθύνη, αλλά περισσότερο σε αυτά που έκαναν ή μάλλον που δεν έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήθελε να αγωνίζεται στην Ελλάδα και στη Super League 1, εκεί που κάθε εβδομάδα για όλα φταίνε οι προπονητές και όχι οι παίκτες.

Ενώ έριξε και μία πολύ μεγάλη σπόντα, λέγοντας ότι έχει ένα τεράστιο ερωτηματικό, για το αν οι ποδοσφαιριστές που έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του, μπορούν να είναι πρωταθλητές.

Ο ίδιος δε φάνηκε να το πιστεύει αυτό και έδωσε απάντηση λέγοντας ότι σε κάθε κρίσιμο ματς κάνουν λάθη που κοστίζουν και τα πληρώνουν πάρα πολύ ακριβά.

Δείτε τα όσα είπε:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα