Καρυπίδης: Ο Παπαπέτρου σφυρίζει, ο Άρης στον τελικό! Έτσι αντέδρασε!

22:37 8/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Άρης στον τελικό. Έτσι ξέσπασε ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Παναιτωλικό!

Από νωρίς στο «Βικελίδης» το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο Θόδωρος Καρυπίδης. Από τις ελάχιστες φορές που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και όχι με το αυτοκίνητο του, μαζί με τον γιο του Λάζαρο.

Όσοι είδαν το αφεντικό του Άρη πριν αλλά κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού

με τον Παναιτωλικό, αντιλήφθηκαν την πίεση και το άγχος του, μπροστά στην πρόκληση της πρόκρισης των «κιτρινόμαυρων» στον τελικό.

Ο Καρυπίδης ανεβηκε στην σουίτα του στο Χαριλάου, όπου και χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε αναμένα κάρβουνα, αφού το γρήγορο γκολ που θα «καθάριζε» την υπόθεση πρόκριση δεν ήρθε ποτέ. Παράλληλα και η εμφάνιση της ομάδας του, δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν, τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και οι οπαδοί του που έδωσαν δυναμικό παρών.

Στο 86′ στην κεφαλιά του Πέδρο, τα χρειάστηκε, μέχρι να καταλήξει η μπάλα στην διαφημιστική πινακίδα και όχι στα δίχτυα του Κουέστα.
Το άγχος χτύπησε κόκκινο, όταν ο 4ος Γκάμαρης σήκωσε την ταμπέλα με τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων.

Με το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έπαιξε εμπύρετος και με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, αλλά εγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων και από τις δύο πλευρές, ο Καρυπίδης ανακουφισμένος πλέον και χαρούμενος, πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό, ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένος, με το αφεντικό του Άρη να βουρκώνει, σε ένα ξέσπασμα μετά από την πίεση και το άγχος.

Ο ίδιος μάλιστα, αν και μετά από μεγάλα αποτελέσματα, συνηθίζει να κατεβαίνει στα αποδυτήρια, όπως έγραψε το Sportime, έμεινε για ένα διάστημα στη σουίτα του για να επανέλθουν οι σφυγμοί σε κανονικά επίπεδα και στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα