Κάτας: «Να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ»

21:01 1/3/2021 - Πηγή: Sportime
Λίγο πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» σε μια δύσκολη υποχρέωση.

Ως γνωστόν ο Όντεντ Κάτας δεν είχε τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας (1/3). Δεν αποκλείεται όμως, έστω κι αν φαίνεται δύσκολο, ο αρχηγός να καταφέρει ν’ αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα.

«Σιγά σιγά νιώθουμε καλύτερα.

Στον αγώνα με τον Άρη ο Ιωάννης Παπαπέτρου χτύπησε λίγο, δεν είναι τόσο σοβαρά βέβαια. Είναι όμως σημαντικός για εμάς, ειδικά τώρα που μας λείπουν παίκτες. Δεν είναι τόσο εύκολο με τόσο πιεσμένο πρόγραμμα. Σταδιακά όμως νιώθουμε όλοι καλύτερα» τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για την Μπαρτσελόνα είπε: «Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε το ρυθμό, με διαφόρων ειδών άμυνες. Έχει πολλά επιθετικά όπλα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο γήπεδο επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να αποφύγουμε να δεχθούμε κάποιους εύκολους πόντους από τέτοιες καταστάσεις. Να αμυνθούμε στο low post σωστά. Έχουμε μόνο μια προπόνηση για να δουλέψουμε σε όλα αυτά και να προετοιμάσουμε το πλάνο μας.

Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, θα παίξουμε με διαφορετικές πεντάδες. Αντιμετωπίσαμε επιθετικά προβλήματα στον προηγούμενο αγώνα της EuroLeague, ελπίζω πως τώρα θα είμαστε καλύτεροι στην εκτέλεση. Βλέπουμε πόσο θα βοηθήσει σε αυτό ο Μάριο (Χεζόνια). Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στη διοργάνωση, ειδικά όταν απέναντί σου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα».

Το άρθρο Κάτας: «Να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα