Καθάρισε ο Τερίμ! Θα ανανεώσει ο Κώτσιρας!

Πολλά έχει καταφέρει να αλλάξει μέχρι τώρα ο Φατίχ Τερίμ και ο Παναθηναϊκός δείχνει πλέον ότι έχει ένα… άστρο από πάνω του.

Ο Τούρκος έχει κάνει την ομάδα πιο επιθετική, έχει παίξει αρκετά καλά κόντρα στην ΑΕΚ στο 2-2 για τη Stoiximan Super League και φυσικά σε δύο ματς πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό, αφού έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να αναδείξει και να αλλάξει τελείως παίκτες.

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι φυσικά ο Γιάννης Κώτσιρας που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες τόσο μέσα στον οργανισμό της ομάδας αλλά και εκτός αυτού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όταν ξεκινούσε η σεζόν, ο Παναθηναϊκός έψαχνε για βασικό δεξιό μπακ, αφού τόσο ο Γιώργος Βαγιαννίδης αλλά και το Γιάννης Κώτσιρας, δεν έβγαζαν την απαραίτητη ασφάλεια.

Στην πορεία όμως και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, ο πρώτος έβγαλε τρομερό ανταγωνισμό. Ο δεύτερος και μολονότι δεν έχει ακόμη κληθεί για συζητήσεις, έδειξε αντίδραση!

Ο ερχομός του Φατίχ Τερίμ τα άλλαξε όλα για τον ίδιο όμως. Ο πολύπειρος τεχνικός τον είδε όσο χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να τον μετακινήσει και να τον βάλει στο κέντρο.

Μάλιστα κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και αγωνίστηκε σε τουλάχιστον τέσσερις θέσεις.

Γενικότερα, η σεζόν του είναι εξαιρετική. Πλέον έχει μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι του και είναι περιζήτητος.

Είναι 31 ετών, Έλληνας, δεν γκρινιάζει ποτέ, κύριος και επαγγελματίας και πολύ πιθανό να έλεγε «ναι» σε ανανέωση ακόμα και με τα ίδια χρήματα, ωστόσο δεν έχει κληθεί ακόμα.

«Κέρδισε» τον απόλυτο σεβασμό εντός και εκτός γηπέδου. Και όσον είναι ο Τερίμ στην ομάδα δε γίνεται να κουνηθεί. Έτσι «κερδίζει» με το σπαθί του θέση στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα