Κέντρικ Ναν: Τι έκανε κόντρα στους αστέρες του NBA, ΛεΜπρόν, Γιάννη, Χάρντεν κ.α. (vids)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Κέντρικ Ναν, ως το τέλος της σεζόν, σε μία μεταγραφική κίνηση που αναμφίβολα προκάλεσε αίσθηση στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Πρόκειται για έναν γκαρντ με ταλέντο στο σκοράρισμα, ικανό τόσο στο μακρινό σουτ, όσο και στην διείσδυση, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (28).

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει από κορυφαίες ομάδες του NBA, όπως οι Μαϊάμι Χιτ και οι Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ έχει

φορέσει και τη φανέλα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Συγκεκριμένα σε193 παιχνίδια ο Κέντρικ Ναν έχει 12,1 πόντους, 2,4 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ. Επίσης το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού σουτάρει με 45% εντός παιδιάς, ενώ έχει 36,2% στα τρίποντα και 87,6% στις βολές.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να πάρει πολλά από τον συγκεκριμένο παίκτη αρκεί να είναι υγιής. Η αλήθεια είναι οτι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα προηγούμενα χρόνια, όμως εφόσον τα έχει ξεπεράσει τότε μπορεί να αποτελέσει σημαντική προσθήκη, ειδικά για το επιθετικό κομμάτι.

Τα στατιστικά του Κέντρικ Ναν στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ

Δείτε παρακάτω τι έχει κάνει ο Κέντρικ Ναν κόντρα σε αστέρες του NBA, όπως είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Τζέιμς Χάρντεν και άλλοι.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα