Κέρκυρα: Έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο

Δεν είναι κρυφό πως η Κέρκυρα έχει σημαντικό άνοιγμα. Γι’ αυτό αποχώρησαν οι περισσότεροι παίκτες αυτό το καλοκαίρι επιλέγοντας τη νομική οδό.

Ποιος θα ήταν ο εύκολος δρόμος; Να γραφτούν όλα στο χιόνι και η ομάδα να ψάξει για διάφορα τρικ. Λύσεις υπάρχουν, άλλωστε, σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ωστόσο, προτιμήθηκε να γίνει κάτι άλλο. Σαφώς πιο δύσκολο και με ρίσκο για όλους τους εμπλεκόμενους. Να

βρεθεί τρόπος ώστε να μη χάσουν τα χρήματά τους τα παιδιά που αγωνίστηκαν πέρυσι.

Βρέθηκε μία ομάδα ανθρώπων από την Αθήνα και την Κέρκυρα και αποφάσισαν να σώσουν το καράβι. «Το πρώτο μας μέλημα, είναι να πάρουν τα παιδιά τα λεφτά τους», έλεγε άνθρωπος της ΠΑΕ όλο το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και στελεχώθηκε ένα ρόστερ με ιδιαίτερα μικρό μπάτζετ, το μικρότερο ίσως στη Super League 2.

Μπορεί να επικρατεί μπάχαλο στα τηλεοπτικά, μπορεί άλλα να υπολόγιζαν οι ομάδες και άλλα να φαίνεται πως θα πάρουν, όμως, στο νησί είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν. Όσο για τις προσφυγές; «Υπάρχει λύση», είναι η ατάκα. Έχει κατατεθεί ήδη νέα πρόταση στους παίκτες για τα δεδουλευμένα τους. Η πλειοψηφία θα την αποδεχτεί. Και όσοι ακόμα το σκέφτονται, είναι εκείνοι που αξιώνουν μικροποσά.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Κέρκυρα: Έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα