Κλέαρχος Μαρουσάκης: Χαλάει από σήμερα ο καιρός – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Το χειμωνιάτικο του πρόσωπο αρχίζει να μας δείχνει ο καιρός, που θα αλλάξει τις επόμενες ώρες και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μας προειδοποιεί.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του OPEN, έδωσε την πρόγνωση του, κάνοντας λόγο για βροχές και τα καταιγίδες σε αρκετά σημεία της χώρας.

Ο μεγαλύτερος όγκος του νερού σύμφωνα με τον ίδιο θα πέσει στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και τα φαινόμενα θα γίνουν όλο και πιο έντονα.

Θα

αρχίσουν να επεκτείνονται προς τα κεντρικά, ενώ παράλληλα θα έχουμε τους βοριάδες να αυξάνονται σημαντικά προς το κεντρικό και βόρειο με Αιγαίο με 7-8 μποφόρ.

Την ίδια στιγμή έχουμε και πτώση της θερμοκρασίας, που δεν θα ξεπεράσει στη βόρεια Ελλάδα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά την Αττική δεν θα έχουμε προς το παρόν κάποια μεγάλη μεταβολή, ωστόσο θα δούμε τους ανέμους να αυξάνονται και το θερμόμετρο να φτάνει στους 28 βαθμούς.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Η Τρίτη θα είναι πιο δύσκολη μέρα!

Τέλος, ο Κλέαρχος Μαρουράκης, τόνισε ότι αναμένεται την Τρίτη να δούμε τη χειρότερη εξέλιξη των φαινομένων, όπου θα… χτυπήσουν, στη δυτική Θεσσαλία, την Ήπειρο, το βόρειο και κεντρικό Ιόνιο, την κεντρική Μακεδονία, που ενδέχεται να έχουμε ακόμα και πλημμυρικά επεισόδια.

Από την Τετάρτη, αυτό το κύμα θα κινηθεί πιο νότια – νοτιοανατολικά και θα περάσει από τις περισσότερες περιοχές με πιο ήπιες εντάσεις ενώ από την Πέμπτη ο καιρός φτιάχνει και πάλι, με το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να είναι θερμό, σε ανοιξιάτικα επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα