Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται εξπρές κακοκαιρία – Τι καιρό θα έχουμε την 25η Μαρτίου!

Αλλαγές θα έχει ο καιρός σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας για τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι θα έρθει στη χώρα μας, ένα βαρομετρικό χαμηλό θα έρθει από τη νότια Ιταλία και θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ο μετεωρολόγος του OPEN, τόνισε ότι αυτό το βαρομετρικό θα κινηθεί προς τα ανατολικά, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ο καιρός από το μεσημέρι και μετά, από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Η κακοκαιρία

αναμένεται να είναι σύντομη και θα φέρει βροχές σε αρκετές περιοχές και την Τετάρτη αναμένεται να ηρεμήσουν τα φαινόμενα.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη!

Στην Αττική, μέχρι το απόγευμα δεν αναμένεται κάτι το αξιόλογο, όμως σιγά-σιγά όσο φτάνουμε στο μεσημέρι θα αρχίζει να συννεφιάζει. Από το απόγευμα και προς το βράδυ, όμως, θα σημειωθεί ένα πέρασμα βροχοπτώσεων από τα δυτικά προς τα ανατολικά, το οποίο θα κρατήσει μέχρι και αύριο (20/3) το πρωί.

Οι άνεμοι σιγά-σιγά θα στραφούν σε βόρειοι μέσα στη νύχτα και θα ενισχυθούν κοντά στα 6-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αρχίσουν να πυκνώνουν κι άλλο οι συννεφιές, με αποτέλεσμα από το μεσημέρι προς απόγευμα να σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις με τοπικά ισχυρές εντάσεις και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 18 βαθμούς Κελσίου αργά το μεσημέρι.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τι καιρό θα έχουμε την 25η Μαρτίου!

Μπορεί ο καιρός να αλλάζει προς το καλύτερο μετά την Τετάρτη, ωστόσο τα πράγματα δε θα είναι τόσο καλά και την 25η Μαρτίου.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, τονίζει ότι από τη Δευτέρα που μας έρχεται, θα έχουμε ξανά νέο κύμα κακοκαιρία, που θα επηρεάσει τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Αυτό αναμένεται να φέρει εκ νέου, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλέαρχος Μαρουσάκης, Έρχεται, 25η Μαρτίου,klearchos marousakis, erchetai, 25i martiou