Κλουζ – ΠΑΟΚ: Live Streaming (vid)

Κλουζ– ΠΑΟΚ: Live Streaming: Την τέταρτη φιλική του δοκιμασία δίνει ο ΠΑΟΚ αυτήν τη φορά απέναντι στην Κλουζ, σε έναν αγώνα που μεταδίδεται ζωντανά από το PAOK TV).

Το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, με

τους Ρουμάνους να γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους ενώ θα αποτελέσει και το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου υπό πραγματικές συνθήκες αγώνα σε ένα γήπεδο με χιλιάδες θεατές στις εξέδρες.

Όπως έγινε και στις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» έτσι και τώρα το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα, με τους φίλους των πρωταθλητών να έχουν την ευκαιρία να δουν μέσω διαδικτύου τον αγώνα.

Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα τίθεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου, τη στιγμή, που η ομάδα θα μπει στην τελική ευθεία πριν τα προκριματικά του Champions League.

Ειδικότερα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νίκος Μελίσσας και στην άμυνα οι Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Άνχελ Κρέσπο και Δημήτρης Γιαννούλης.

Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Γιόσιπ Μίσιτς και Ντούγκλας Αουγκούστο και στην επίθεση οι Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Τσούμπα Άκπομ.

Στον πάγκο για την ομάδα του Φερέιρα θα βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Χατζηισαΐας, Ροντρίγκο, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Πέντρο Ενρίκε, Στοχ, Γαϊτανίδης, Σβιντέρσκι και Λάμπρου

Κλουζ – ΠΑΟΚ : Live StreamingΔείτε την αναμέτρηση ΕΔΩ.

The post Κλουζ – ΠΑΟΚ: Live Streaming (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα