Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός στη μάχη για τη σωτηρία (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έπαιζαν ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής όμως καμία από τις δύο ομάδες δε κατάφερε να υπερτερήσει μένοντας στο 0-0. Δείτε εδώ τις φάσεις του αγώνα

Οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας της Super League συναντήθηκαν στα Γιάννενα όπου ο ΠΑΣ αναζητούσε την πρώτη του νίκη έπειτα από την απομάκρυνση του Στάικου και την ανάληψη του Μιχάλη Γρηγορίου. Οι γηπεδούχοι πράγματι φάνηκαν πιο απειλητικοί ωστόσο οι προσπάθειές τους σταμάτησαν πάνω σε έναν

φοβερό Στέφανο Καπίνο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς χάνοντας 2 καλές ευκαιρίες. Πρωταγωνιστής και στις δύο φάσεις ήταν όμως ο Στέφανος Καπίνο που είπε όχι σε τετ α τετ στον Τζίμα στο 13’ και στη συνέχεια έκανε φοβερή απόκρουση σε σουτ του Μπάλαν.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο είχαν την κατοχή της μπάλας και χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κλέιμαν με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο με το πρώτο με τον ΠΑΣ να φαίνεται πιο απειλητικός μπροστά από τα γκολπόστ του Καπίνο. Στο 60’ ωστόσο ο Παναιτωλικός απείλησε με την καλύτερη του ευκαιρία μέχρι εκείνο το σημείο με το σουτ του Ντούαρτε να αποκρούεται από τον πεσμένο στο έδαφος Κλέιμαν. Στο 68′ ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει όμως το γκολ του ακυρώθηκε με τον Μπάλαν να είναι οφσάιντ.

Στο 82′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Χάρης Μαυρίας, 12 λεπτά μετά την είσοδό του, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα στον Εραμούσπε.

Οι γηπεδούχοι άσκησαν ασφυκτική πίεση από εκείνο το σημείο. Ο 4ος διαιτητής έδειξε 6 λεπτά καθυστερήσεων. Ο Καπίνο έκανε νέα μεγάλη επέμβαση στον Ροσέρο και

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (Κιάκος 76′), Τζίνο (Ριένστρα 90′), Καραχάλιο, Ροσέρο, Τζίμας (Λεό 64’), Παμλίδης, Μπάλαν (Κοντέ 76′)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (Σενγκέλια 70′), Λιάβας, Τορεχον, Μπαλντασάρα (Πέρες 75′), Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι (Τσιγγάρας 90′), Φ. Ντουάρτε (Μαυρίας 70′), Ζοάο Πέδρο (Καρέλης 75′)

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα