Κωνσταντίνος Τζολάκης: Πολύ πιθανή πια η ανατροπή δεδομένων και η ανανέωση με Ολυμπιακό

Το είχε πάρει απόφαση ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο Ολυμπιακός έδειχνε προτεραιότητα στον Πασχαλάκη και σε απόκτηση ενός ακόμα γκολκίπερ πρώτης γραμμής. Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε το τελευταίο διάστημα και το πιο πιθανό σενάριο είναι η ανανέωση με την ομάδα του Πειραιά.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ουσία του πράγματος. Με άλλα λόγια, πάει καιρός

από την τελευταία επαφή των δύο πλευρών. Το τελευταίος διάστημα δεν υπήρξε ουδεμία επικοινωνία. Τα σημάδια έδειχναν χωρισμό. Διότι, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έβαλε την τζίφρα του με agency από την Γερμανία με την προοπτική αναζήτησης ομάδας από τα ξένα μια και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει τον επόμενο Ιούνιο.

Την περασμένη εβδομάδα, αίφνης, βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και μάλιστα συνδυάστηκε με ιστορική πρόκριση. Σημειώθηκε από το Sportime και σε άλλο κείμενο πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κρατήσει ζεστό. Αυτή η κίνηση να αγωνιστεί σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι και η ανανέωση με τον Πασχαλάκη, κάνει τον Έλληνα γκολκίπερ να σκεφτεί το πράγμα διαφορετικά.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Διότι οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη το τελευταίο διάστημα. Με άλλα λόγια, δημιουργείται η προϋπόθεση της σειράς αγώνων εν μέσω πλέι οφ και της προοπτικής να αλλάξει το status της επόμενης μέρας αναφορικά με το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα