Κωνσταντόπουλος: Καυτό καλοκαίρι – Τόσα θέλει η Μπέρσχοτ

Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, όπως κάποιοι συντοπίτες του που δείχνουν βολεμένοι στο Αγρίνιο και δεν τολμούν για το παραπάνω. Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος το έκανε νωρίς το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πήρε τον δρόμο της ξενιτιάς με το καλημέρα. Και η αρχή ήταν δύσκολη. Η πρώτη σεζόν του στην Μπέρσχοτ στα όρια του εφιαλτικού. Έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και στο φινάλε της σεζόν ήρθε ο υποβιβασμός.

Πέρυσι η σεζόν ήταν μεταβατική. Σταδιακά βρήκε πατήματα και φέτος δεν χάνει λεπτό. Είναι σταθερά βασικός αι τα βήματα προόδου είναι ξεκάθαρα. Μία τριετία στο Βέλγιο ωρίμασε ως ποδοσφαιρικό project, πανηγυρίζοντας φέτος τον προβιβασμό της Μπέρσχοτ στην Jupiler League με τον ίδιο να ψηφίζεται στην καλύτερη 11άδα της κατηγορίας. Και όλα αυτά ενώ είναι 21 ετών!

Η βελγική ομάδα ενεργοποίησε ασυζητητί την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2025. Μόνο που ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος είναι πολύ πιθανό να μην παραμείνει παρά την προαναφερθείσα εξέλιξη. Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν και ο ένας χρόνος συμβολαίου δεν τους κόβει τα φτερά. Τόσο το κλαμπ όσο και ο παίκτης γνωρίζουν πως έχει έρθει η στιγμή για το παραπάνω. Ήδη υπάρχει ζήτηση στην αγορά με το αντίτιμο να κυμαίνεται στα 5 κατοστάρικα. Όποιος έχει το ανάλογο πορτοφόλι, μπορεί να κάνει την κίνησή του.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα