Κοράκι – Διαιτησία: Πουλάει τρέλα ο Κλάτενμπεργκ!

Κοράκι – Διαιτησία: Αρχικά ήταν 2η κίτρινη στον Ρότα, μετά δεν ήταν και τελικά ήταν, σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Και εκεί που περιμένεις το video analysis του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για να γίνεις σοφότερος (λέμε τώρα), έρχεται το ρεπορτάζ και χάνεται η μπάλα. Χαμένη καιρό τώρα με τον απίθανο Άγγλο αρχιδιαιτητή, αλλά το πράγμα αρχίζει να χοντραίνει επικίνδυνα!

Με πόση αγωνία περιμέναμε την τοποθέτηση του την περασμένη Τετάρτη για τις φάσεις στο ΑΕΚ

– Άρης; Βγήκε λοιπόν ο Μαρκ με μαλλί (χωρίς) γυαλί και μπλουζάκι Givenchy και μας εξήγησε οτι το μαρκάρισμα του Ρότα στον Μπερτόγλιο αν και αρχικά για την ΚΕΔ ήταν (2η κίτρινη), μετά (από άλλες γωνίες θέασης της φάσης) δεν ήταν!

Eύλογη η απορία των πολλών, για ποιο λόγο ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν είπε μόνο το «μετά» στην ανάλυση, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα!

Αυτό λοιπόν άκουσαν οι πολλοί. Οσοι είδαν το βίντεο. Οι λίγοι άκουσαν τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο Κλάτενμπεργκ μετά από δύο εβδομάδες… κενό, επανέφερε τις τηλεδιασκέψεις με τους διαιτητές που σφυρίζουν κάθε αγωνιστική, πριν τα παιχνίδια.

Έτσι λοιπόν, πριν τα ματς της 9ης «στροφής» τους μάζεψε και τι τους είπε;

«Δεν είναι δυνατόν να μην δίνετε αυτό το φάουλ και την κάρτα», αναφερόμενος στη φάση του Ρότα! Κάποιοι τσιμπήθηκαν, άλλοι καθάριζαν τα αφτιά τους! Εν ολίγοις δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν!

Το καλοκαίρι στο σεμινάριο, ο Άγγλος ήταν κατηγορηματικός. «Οποιος μιλάει με παράγοντες ομάδων και δεν με ενημερώνει θα τιμωρείται».

Προφανώς θα το ήθελε… αποκλειστικότητα!

Στη στήλη του Sportime «το Κοράκι», την οποία διαβάζετε μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής στην e-Sportime, αναφέρεται ο λόγος που ο Καραντώνης ξεκίνησε το ματς στο Πανθεσσαλικό με μια ώρα καθυστέρηση!

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη σελίδα για τη διαιτησία από την e-sportime στη σελίδα 5 με ένα κλικ εδώ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα