Κορονοϊός: Συγκλονισμένοι οι γιατροί με τον θάνατο του 35χρονου!

Κορονοϊός: Συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί με τον θάνατο του 35χρονου άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ο άτυχος 35χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού ενώ οι γιατροί μετά το τραγικό συμβάν ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να ενημερώσουν τον κόσμο να μην εφησυχάζει.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα των γιατρών του νοσοκομείου, οι οποίοι έλεγαν πως δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη για τον κατά

τ’ άλλα υγιή νεαρό άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Περιορίζεται η διασπορά του στην Ελλάδα – Με τεστ η επόμενη φάση

Η χώρα μας μετρά 119 νεκρούς από κορονοϊό, καθώς μετά την επίσημη ενημέρωση της Δευτέρας (20/4) από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα που έκανε λόγο για 116 νεκρούς, κατέληξαν ακόμη τρεις άνθρωποι με τελευταίο, τον 35χρονο άνδρα από τη Θεσσαλονίκη χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν δέκα νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας, απολογισμός για τις προηγούμενες 48ώρες, με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να φτάνει σε 2245, μεταξύ 54.344 κλινικών δειγμάτων έχουν ελεγχθεί μέχρι σήμερα.

Η μείωση της καμπύλης των νέων κρουσμάτων φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την άρση των περιοριστικών μέτρων, με το κυβερνητικό επιτελείο να εξετάζει μια σειρά από μέτρα για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, εφόσον βέβαια δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της πορείας της πανδημίας.

The post Κορονοϊός: Συγκλονισμένοι οι γιατροί με τον θάνατο του 35χρονου! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα