Κορονοϊός: Τεστ στα λιμάνια! Σε λίγο θα μας ζητήσουν και ταυτότητα!

Θα το ζήσουμε κι αυτό. Τεστ στα λιμάνια! Τεστ για να πας στο σπίτι σου, ερχόμενος από μέρος εντός Ελλάδας. Διότι ως γνωστόν ο κορονοϊός στην Πάρο, στην Αντίπαρο και στον Πόρο κολλάει, στα άλλα νησιά δεν κολλάει.

Με το έτσι θέλω δειγματοληπτικά τεστ

στα λιμάνια λοιπόν. Πρόκειται για πλήρη καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών. Επειδή δηλαδή δεν είμαστε υπεύθυνοι πολίτες και οι «νέοι δεν είναι άτρωτοι» κλιμάκια του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κάνουν από το πρωί δειγματοληπτικά τεστ σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τα νησιά στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Δύο νέοι θάνατοι – Στους 228 οι νεκροί στην Ελλάδα (vids)

Στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, λοιπόν, βρίσκονται από το πρωί ειδικά κλιμάκια του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και κάνουν δειγματοληπτικά τεστ κορονοϊού σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τα νησιά, με σκοπό να προληφθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα και εκεί θα βρίσκονται μέχρι τη δύση του ήλιου. Με σκοπό να συνεχίσουν να δείχνουν με κάθε τρόπο στους Έλληνες πολίτες πως πρέπει αν φοβούνται και πως τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οι ειδικοί δε, προτρέπουν τον κόσμο να μπει σε εθελοντική καραντίνα για επτά ημέρες επιστρέφοντας από τις διακοπές του. Οι περιοχές που ο κορονοϊός «προτίμησε» κατά τους ειδικούς φέτος να κάνει τις… διακοπές του και αυτές που χαρακτηρίζονται επιβαρυμένες είναι:

– η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Αττικής,

– οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας και

– οι Δήμοι Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω.

Επόμενο βήμα να δείχνουν διαβατήρια και ταυτότητες για να επιστρέψουμε από τα νησιά στο σπίτι μας. Αν αυτά λένε Έλληνας πολίτης, αρχίζει η ταλαιπωρία.

Το άρθρο Κορονοϊός: Τεστ στα λιμάνια! Σε λίγο θα μας ζητήσουν και ταυτότητα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα