Κώστας Φορτούνης: Πως η πιθανή παραμονή Όρτα επηρεάζει την ανανέωση συμβολαίου του

Κώστας Φορτούνης και ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Πολλά τα επεισόδια στο σίριαλ ακόμα να είστε σίγουροι. Η αποκάλυψη του Sportime για τα παζάρια που ξεκινούν για τη ρήτρα του Όρτα γεννά ένα ερώτημα: Επηρεάζει πιθανή παραμονή του Πορτογάλου πιθανή ανανέωση του Φορτούνη;

Υπόθεση εργασίας είναι. Τελείως. Ο Ολυμπιακός

καταφέρνει και βρίσκει άκρη με την Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα. Οι πιθανότητες είναι με το να γίνει το deal αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Διότι, ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα του Πειραιά. Επιπρόσθετα, η Μπράγκα έχει αποφασίσει πως με τον συγκεκριμένο παίκτη ο κύκλος έχει κλείσει. Ποτέ δεν ήταν άλλωστε στις πρώτες επιλογές.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Ολυμπιακός θα βρει άκρη. Ο ίδιος ο Κάρλος Γκονσάλβες θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε. Πέντε πάνω, πέντε κάτω θα βρεθεί η χρυσή τομή. Αν πραγματικά το θέλουν οι «ερυθρόλευκοι». Το ερώτημα είναι αν αυτό επηρεάζει στο ελάχιστο το μέλλον του Κώστα Φορτούνη.

Διότι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παγιώνει μια κατάσταση. Τρία χαφ (Όρτα, Τσικίνιο, Έσε) και τον Κώστα Φορτούνη ποτέ κεντρικά. Με άλλα λόγια, μια επιλογή που αν προχωρήσει αφήνει ξανά τον Κώστα Φορτούνη μακριά από τη φυσική του θέση (Νο10) και τον υποχρεώνει να «τρέχει» στα φτερά.

Μία θέση που δεν βγάζει απόλυτη συνέπεια και τακτική πειθαρχία σύμφωνα με τις νόρμες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Αν και με τον Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν «σκύλος» στο μαρκάρισμα, έδινε πάντα βοήθειες στον Ροντινέι και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο Μαρκίνιος της Φερεντσβάρος δεν έκανε τίποτε! Το ερώτημα περισσότερο πάει αν θα επηρεάσει την όποια απόφαση πάρει ο Φορτούνης. Με άλλα λόγια, δεν είναι πλέον μόνο το οικονομικό στη μέση…

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Κώστας Φορτούνης και Αντρέ Όρτα ταιριάζουν μαζί…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα