Λαμία – Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με νόημα από Γιοβάνοβιτς

Η αντίστροφη μέτρηση για το Λαμία – Παναθηναϊκός ξεκίνησε. Στις 17:30 η σέντρα του αγώνα και λίγο νωρίτερα έγιναν γνωστές οι δύο ενδεκάδες.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το βασικό έχει να κάνει με την επιλογή του Σέρβου τεχνικού να ξεκινήσουν οι Αράο και Μλαντένοβιτς.

Αυτό ήταν και το επικρατέστερο, αλλά επιβεβαιώθηκε. Προφανώς με αυτή του την επιλογή ο Γιοβάνοβιτς δείχνει πως δίνει συγχωροχάρτι στους δυο τους μετά από ό,τι έγινε με τον Πανσερραϊκό.

Σαφώς και έγιναν έντονες παρατηρήσεις,

σαφώς και ο κώδωνας του κινδύνου χτύπησε ηχηρά, αλλά ο κόουτς του «τριφυλλιού» προχωρά παρακάτω.

Ξεκάθαρο και το μήνυμα που στέλνει βάζοντας τον Ιωαννίδη μετά το πολύ καλό παιχνίδι του Σπόραρ με τους Σερραίους. Ο βασικός επιθετικός του είναι ο Έλληνας και το δείχνει.

Από εκεί και πέρα, σίγουρη ήταν η επιστροφή των Μπρινιόλι και Γεντβάι στην ενδεκάδα, ενώ ο Τζούρισιτς πήρε φανέλα βασικού αντί του Μπερνάρ. Μία επιβράβευση για τον Βέρμπιτς είναι η παραμονή του στο αρχικό σχήμα. Ήταν καλός την προηγούμενη αγωνιστική και δεν είναι δηλωμένος και στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη (9/11) με τη Ρεν.

Οι ενδεκάδες στο Λαμία – Παναθηναϊκός

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης

Οι πάγκοι

ΛΑΜΙΑ: Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Σαντάνα, Τσόσιτς, Τσιλιανίδης, Αμαράλ, Ακούνια, Βασιλαντωνόπουλος, Λόνγκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Πέρεθ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Κώσιρας, Παλάσιος, Βιλένα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα