Λεονάρντο: «Καμία συμφωνία ακόμα με την Μπαρτσελόνα»

Σε συνεχείς συζητήσεις για την υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ είναι ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη θέληση του να αποχωρήσει, με την Μπαρτσελόνα πλέον να παίζει πάρα πολύ δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ligue 1: «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Παρί

Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο αποκάλυψε πως η τελευταία επίσημη πρόταση της πρωταθλήτριας

Ισπανίας, έγινε στις 27 Αυγούστου και από τότε γίνεται μία σειρά από συζητήσεις.

Πάντως τόνισε με κάθε τρόπο ότι δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως συμφωνία, καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί, οι όροι της ομάδας.

Έτσι, ξεκαθάρισε πως αν δε γίνει αυτό, τότε ο παίκτης θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Νεϊμάρ: «Προβάρει» τα μπλαουγκράνα!

«Η πρώτη φορά που είχαμε επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ ήταν στις 27 Αυγούστου. Δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία.

Η διαπραγμάτευση δεν έχει τελειώσει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία καθώς οι απαιτήσεις μας δεν έχουν ικανοποιηθεί. Η θέση της Παρί πάντα ήταν ξεκάθαρη. Αν έφτανε μια ικανοποιητική πρόταση, τότε ο παίκτης θα μπορούσε να φύγει, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί», ήταν τα λόγια του.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Λεονάρντο: «Καμία συμφωνία ακόμα με την Μπαρτσελόνα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα