Λυπημένος ο Λουτσέσκου – Η εξήγησή του για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και ο Τζίμας

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στη Λαμία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εκφράζει τη λύπη του για την κακή αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα.

Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Super League και πλέον κινδυνεύουν να μείνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως

υπάρχει έλλειψη ενέργειας από τους παίκτες του, ενώ μίλησε για τα συνεχόμενα ταξίδια και ματς που έδωσαν.

Στην ερώτηση για το εκτεταμένο ροτέισιον που «έκλεισε» και το γεγονός πως ο Στέφανος Τζίμας και ο Χάρης Τσιγγάρας έμειναν έξω από αυτό. «Πιστεύω ότι κάναμε αρκετό ροτέσιον, αν έγινε αυτό έγινε γιατί πάρθηκαν αποφάσεις, τα τελευταία ματς μου έδειχναν πράγματα. Οι παίκτες πήραν ευκαιρία και δεν ένιωθα άνετος με κάποιους από αυτούς. Εγινε τεράστιο ροτέσιον, παλέψαμε, προετοιμάσαμε τα ματς, πηγαίναμε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, προσπαθούσαμε να βρούμε την φρεσκάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν προπονηθήκαμε καιρό σαν ομάδα λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών, και αυτό επηρέασε την δουλειά μας. Ίσως να μην ενδιαφέρει τόσο εσάς αλλά το λέω όπως αισθάνομαι. Φυσιολογικό να έχω λύπη, γιατί ο καθένας έχει τις σκέψεις του. Ήμουν θετικός στη σκέψη αυτή την σεζόν, προσπαθώ να δίνω θετική ενέργεια στην ομάδα. Στην Λίγκα ήρθαμε από την αυτή την θετική εικόνα, πιστεύω το ποδόσφαιρο που παίξαμε μέχρι μέσα Φεβρουαρίου ήταν καλό, αντιδράσαμε πολύ καλά και κόντρα στην Ντιναμό και με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Μετά η ενέργειά μας, η πίστη μας ταρακουνήθηκε, δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, τι θα γίνει την Κυριακή, τα έδωσαν όλα.

Είμαστε ομάδα που πρέπει να είμαστε στο 100% για να πετυχαίνουμε πράγματα, αλλιώς υποφέρουμε. Σήμερα δύο παίκτες έπαιξαν γιατί δεν είχαμε άλλες πιθανότητες χωρίς να είναι έτοιμοι, λόγω των ιώσεων. Λέω τα πράγματα που μπορεί να μην ενδιαφέρουν εσάς, αλλά είναι σημαντικά για εμάς».



Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα