Με αυτή την ενδεκάδα ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Το πιο σημαντικό ραντεβού με την ευρωπαϊκή του ιστορία έχει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε για μια θέση στους 4 του Conference League.

H βραδιά, τεράστια. Και σε σημασία, αλλά μπορεί και σε διάρκεια, μιας και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει ο δεύτερος προημιτελικός στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Η ενδεκάδα που επιλέγει ο Μεντιλίμπαρ, επίσης ιστορική, καθώς με αυτούς τους παίκτες οι «ερυθρόλευκοι»

θα κυνηγήσουν για πρώτη φορά στην 99χρονη διαδρομή τους ως σωματείο την πρόκριση σε ημιτελικά μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Βάσκος άφησε τους Μασούρα-Όρτα στον πάγκο και εμπιστεύεται μεσοεπιθετικά μαζί με τους Φορτούνη-Ελ Κααμπί, τους Ποντένσε-Γιόβετιτς. Ο Πορτογάλος έλειψε από το πρώτο ματς, καθότι τιμωρημένος, αλλά είναι διαθέσιμος.

Στον άξονα, οι Τσικίνιο-Έσε αποτελούν το δίδυμο που θα φροντίσει να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Στην άμυνα, ελλείψει του τιμωρημένου Ρέτσου, ο Ντόι θα βρεθεί δίπλα στον Κάρμο και μαζί με τους Ορτέγκα-Ροντινέι θα αποτελέσουν την τετράδα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Καρτάλ, θα παραταχθούν με τρεις βασικές αλλαγές. Ο παρτενέρ του Μπεσάο θα είναι ο Τζίκου, ενώ οι Καντιόγλου-Φρεντ που μπήκαν στο δεύτερο μέρος στο Φάληρο θα είναι απόψε βασικοί.

Με εκείνους άλλωστε άλλαξε το παιχνίδι και ήρθαν τα δύο γκολ και απόψε αναμένεται να παίξει μπαλάρα.

Η τριάδα μπροστά παραμένει ίδια με Ιρφάν, Τζέκο, Τάντιτς.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΤΧΤΣΕ (Ισμαήλ Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Καντιόγλου, Μπεσάο, Τζίκου, Οσαγί-Σαμουέλ, Γιουκσέκ, Φρεντ, Σιμάνσκι, Ιρφάν, Τζέκο, Τάντιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Γιόβετιτς, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα