Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας Δρόμος Πίστης στη Βολισσό (Αποτελέσματα)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Βολισσό ο αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Δρόμος Πίστεως», που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου.

Τον αγώνα διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου- Σάμου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου- Ψαρών- Οινουσσών.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνίσματα έξι κατηγοριών και συμμετείχαν  45 αθλητές-τριες, από

τα σωματεία, ΑΣ Ολυμπιάδα Χίου, Παγχιακός Γ.Σ, ΦΟΒ, Chiosrunning, Ποδηλάτες Χίου καθώς και ανεξάρτητοι-ελεύθερα ασκούμενοι.

Η εκκίνηση δόθηκε για πρώτη φορά στις 9 το πρωί, με αφετηρία την πλατεία Βολισσού και τερματισμό στον Ιερό προσκύνημα Αγ. Μαρκέλλας.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου Δημήτρης Κάβουρας, ιερείς, προπονητές, παράγοντες αθλητικών σωματείων, ενώ κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των δρομέων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην έναρξη της τελετής των απονομών, ο Σεβασμιώτατος κ. Μάρκος, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στις διακρίσεις των αθλητών της κατηγορίας Κ20 που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ναϊρόμπι και ευχήθηκε στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν, σε κάποιο μελλοντικό Δρόμο Πίστεως, να απουσιάζουν επειδή θα συμμετέχουν σε κάποιο ανάλογο σπουδαίο αθλητικό γεγονός!

Στην συνέχεια  δόθηκαν τα έπαθλα στους νικητές-τριες κάθε κατηγορίας και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους τερματίσαντες.

Αποτελέσματα

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα