Μεγάλο το «πρέπει» του Ολυμπιακού με Βιλερμπάν – Αντέχει ο Γουόκαπ;

«Διαβολοβδομάδα» Euroleague μέρος 2ο και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα must win παιχνίδι, φιλοξενώντας (21/3, 21:15) στο ΣΕΦ τη Βιλερμπάν.

Την περασμένη αγωνιστική, μόλις 48 ώρες πριν, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το σερί των έξι νικών τους να σταματάει, καθώς ξέχασαν την άμυνα στην Ελλάδα και ηττήθηκαν φυσιολογικά από την Αναντολού Εφές.

Όπως

διαμορφώθηκαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 18-12, θέλοντας να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες έχουν να παίξουν στις δύο έδρες των Σέρβων, Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα, προτού υποδεχθούν τη Φενέρμπαχτσε την τελευταία αγωνιστική.

Προηγείται φυσικά η αναμέτρηση απέναντι στους αδιάφορους Γάλλους, οι οποίοι αποτελούν μεν μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης, το τελευταίο διάστημα ωστόσο αποδεικνύονται… ζημιάρηδες.

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε τόσο με τη μεγάλη νίκη επί της Αναντολού Εφές, όσο και από τα πολύ δύσκολα που έβαλε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όσο και τον τραυματία Μιλουτίνοφ.

Φυσικά, το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομα Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος…σφίγγει τα δόντια για να είναι παρών στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Στην Κωνσταντινούπολη ο 31χρονος άσος ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και αγωνίστηκε για 27 λεπτά, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν έτοιμος.

Όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που το όνομα του Κίναν Έβανς έχει ήδη αρχίσει και ακούγεται για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και ο Ολυμπιακός είναι μία από αυτές.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα