Μεντιλίμπαρ: Και όμως αυτόν που ήρθε για βασικός ο κόουτς δεν τον βλέπει

Μεντιλίμπαρ: Και όμως αυτόν που ήρθε τον Ιανουάριο για βασικός ο κόουτς δεν τον βλέπει για την ώρα.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και αντίληψης του ποδοσφαίρου. Μπαλαδόφατσα ο… Βάσκος, σε μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Μεντιλίμπαρ όμως έχει και ένα άλλο στοιχείο, πιο προσωπικό. Του αρέσει να ξεκαθαρίζει

με το καλημέρα τι πιστεύει για τον κάθε παίκτη. Το συζητάει και δεν κρύβεται.

Μεντιλίμπαρ: Και όμως αυτόν που ήρθε για βασικός ο κόουτς δεν τον βλέπει

Για την ώρα το μάτι του Μεντιλίμπαρ δεν το γεμίζει ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο, ήρθε τον Χειμώνα στον Ολυμπιακό για να κάνει την διαφορά, όμως ο Βάσκος δεν δείχνει για την ώρα πως τον πιστεύει. Λίγο το γεγονός πως ήρθε από το Κοπα Άφρικα σχετικά αργά, λίγο το ότι δεν υπάρχει όψιον αγοράς στη συμφωνία για το δανεισμό του, λίγο η έως σήμερα παρουσία του στο Ρέντη, δεν έχουν κάνει τον Μεντιλίμπαρ να το θεωρεί βασικό κομμάτι του ροτέισον.

Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει. Όπως αλλάξαν οι συνθήκες με τον Όρτα, ο οποίος ήρθε για να παίρνει την φανέλα βασικού σπίτι του επί Καρβαλιάλ και χρειάστηκε να δείξει πράγματα στον Μεντιλίμπαρ για να αρχίσει να τον… βλέπει (σ.σ. με τα γνωστά αποτελέσματα).

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Μεντιλίμπαρ – Του γύρισε το μάτι – Έμειναν οι παίκτες με το στόμα ανοιχτό

Ο Μεντιλίμπαρ δεν καταλαβαίνει γιατί ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε μπάλα με τέτοιο υλικό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα