Μεντιλίμπαρ: Ο Ολυμπιακός βρήκε Μπαρτζώκα και στο ποδόσφαιρο (και χωρίς βρίσιμο…)

Καλά δεν είναι και… Άγιος ο Μεντιλίμπαρ στις αντιδράσεις του. Πάνε και έρχονται τα puta όταν κάτι που του αρέσει, αλλά μέχρι εκεί. Σημασία έχει πως ο Ολυμπιακός έχει βρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και στο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σχολιάσουμε το κοουτσάρισμα του Ισπανού τεχνικού στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ; Ασφαλώς. Δεν του βγήκε το αρχικό σχήμα με τον Γιόβετιτς. Δεν

ήταν εύκολο να πιέσει στην αντίπαλη άμυνα, επομένως με την αλλαγή του Ιμπόρα «κλείδωσε» τη μεσαία γραμμή και έλεγξε το κέντρο καλύτερα.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν… ματ. Η Φενέρ μετά την είσοδο του Ισπανού μέσου δεν μπόρεσε να πλησιάσει την εστία του Τζολάκη. Αλλά και η συνέχεια ήταν ανάλογη. Σε σχέση με άλλα ματς, ο Μεντιλίμπαρ δεν άργησε καμία αλλαγή του. Ο Ποντένσε δεν «τράβαγε» βγήκε αμέσως. Η είσοδος του Όρτα ήρθε όταν η Φενέρ άρχισε να παίρνει τα ηνία του ματς στην παράταση. Άλλαζε τους παίκτες και εντός του αγώνα για να βρει λύσεις.

Με άλλα λόγια, ο Μεντιλίμπαρ δούλεψε το ματς από τον πάγκο… μπασκετικά. Με πολλές παρεμβάσεις και έντονες αντιδράσεις. Θύμισε Γιώργο Μπαρτζώκα εν ολίγοις. Αλλά εκεί που έβγαλε τον… γαύρο που κρύβει μέσα του που λέμε ο Ισπανός κόουτς, ήταν η διαδικασία των πέναλτι.

Μεντιλίμπαρ: Ποδοσφαιρικός Μπαρτζώκας!

Διότι, αν δεν είσαι προληπτικός, δεν έχεις γούρια, δεν κάνεις κάποια γραφικότητα, πολύ απλά δεν είσαι Ολυμπιακός. Αυτά είναι μέσα στην καθημερινότητα των φιλάθλων, στον Ολυμπιακό είναι trademark.

Το αστείο είναι πως μετά τον Πέδρο Μαρτίνς, άπαντες στον Ολυμπιακό έψαχναν τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας μπάσκετ πήγαινε Καραϊσκάκη να δει κάποια αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά και τον κόσμο τον έπιανε το παράπονο που δεν έχουν κάποιον σαν αυτόν στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός τον βρήκε. Ο Μεντιλίμπαρ δεν αμφισβητείται από κανέναν στο αποδυτήρια του Ολυμπιακού, τον λατρεύουν άπαντες στη διοίκηση, οι παίκτες πίνουν νερό στο όνομά του και ο κόσμος πλέον δεν θέλει να τον δει να φεύγει ποτέ…

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντιλίμπαρ, Ολυμπιακός, Μπαρτζώκα,mentilibar, olybiakos, bartzoka